Kızlar Son İç Saha Maçına Hazır Kızlar Son İç Saha Maçına Hazır

Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme B Grubunda 12. Haftanın ardından Akköyspor ile Sultaniyespor rakipleriyle olan puan farkını açarak Süper Amatör Kümeye bir adım daha yaklaştı. Mavi Beyazlı ekip 33 puanla zirvede, Çiftlikköy temsilcisi ise 30 puanla ikinci sırada yer almayı sürdürdü. Bu iki takımı 19 puan toplayan Anadoluspor takip etti. B Grubunda Subaşıspor ligden çekildiği için bir alt kümeye düşmüştü.

12. haftanın açılış maçında Akköyspor ile Anadoluspor Amatör Saha-1’de kozlarını paylaştı. Karşılaşmayı ev sahibi ekip uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-0 kazanıp namağlup unvanını ve galibiyet serisini sürdürdü.

Yine aynı sahada oynanan mücadelede Acarspor’un konuğu olan Sultaniyespor rakibini 3-1’lik skorla geçmeyi başardı. Çiftlikköy temsilcisi böylelikle üst üste üçüncü galibiyetini aldı. Kapanış maçında ise iddiası bulunmayan Demirspor ile Çavuşçiftliği Kültürspor karşı karşıya gelirken mücadele 2-2 tamamlandı. Doğuşspor ise bu haftayı 3-0’lık hükmen galibiyetle tamamladı. B Grubunda 13. Hafta maçları 30 ve 31 Aralık 2023 tarihleri arasında oynanacak.

yalova-ali-furkan-ozkantar-amator-lig-futbol-akkoy-sultaniye-1

Editör: Arda Yavuz