Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme B Grubunun 8. Haftasında çıkış arayan Acarspor ile Süper Amatör Küme için yanıp tutuşan Akköyspor kozlarını paylaştı. İlk yarısını 2-0 üstün kapatan Mavi Beyazlı ekip mücadeleyi de 3-1 kazanarak yoluna kayıpsız devam etti. 8’de 8 yaparak 21 puana yükselen Akköyspor’da goller Yusuf Konuk, Muhammed Yıldız ve Yiğit Alp Gümüş’ten geldi. Ev sahibi ekibin tek sayısına Talha Ocak imzasını attı.

Amatör Saha-1’de oynanan karşılaşmada yeşil sahalara geri dönen Abdullah Çalar yönetirken, yardımcılıklarını Ömer Yücesoy ve Kasım Aydoğan üstlendi. Karşılaşmaya Akköy atak başladı. Dakikalar 25’i gösterdiğinde U-18 Liginde de fırtına gibi esen Yusuf Konuk attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sadece 10 dakika sonra konuk ekip adına Muhammed Yıldız sahne alırken ilk yarının skorunu belirlemiş oldu.

İkinci yarıda şiddetli yağmur ve soğuk hava iki takım oyuncuları da etkiledi. Skor avantajını elinde bulunduran ve oyunun kontrolünü elinde tutan Akköyspor 61’de Yiğit Alp Gümüş’le farkı 3’e çıkarttı.

Ev sahibi Acarspor’un tek sayısı ise 78’de Talha Ocak’tan geldi. Bu gol maçında skorunu belirledi. Ferhat Kızılgeçit’in ekibi puanını 21’e yükseltirken, Kürşat Özkan’ın takımı Acarspor 8 puanda kaldı.

Gollü Maçta Zafer Çotanaklar’ın! Gollü Maçta Zafer Çotanaklar’ın!

yalova-akkoy-acar-amator-kume-futbol-sezon (2)

Editör: Arda Yavuz