Turnuva, 90. Yıl Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti ve ilçe birincisi olan 60 öğrencinin katılımıyla renklendi. Akmeşe, turnuva hakkında yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizde düşünme becerileri ile sosyal-duygusal becerilerinin gelişimini desteklemek amacıyla her yıl düzenlediğimiz Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvalarının İl Finalini 90. Yıl Kapalı Spor Salonunda kendi oyun dallarından ilçe birincisi olmuş 60 öğrencimizin katılımı ile gerçekleştirdik. Tatlı bir rekabet ve hoşgörü ortamında gerçekleşen turnuvanın sonunda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim ettik” ifadelerini kullandı. İl finalinde birinci olarak Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek öğrencilere tebriklerini ileten Akmeşe, başarılarının devamını diledi. Gerçekleşen turnuva, öğrenciler arasında heyecan ve başarı dolu anlara sahne oldu. Dereceye giren öğrenciler, 24-25-26 Mayıs 2024 tarihlerinde Rize ilinde düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında Yalova'yı temsil etme fırsatı elde ettiler.

Yalova Üniversitesi “2. İletişim Zirvesi”nde Ev Sahibi Olacak Yalova Üniversitesi “2. İletişim Zirvesi”nde Ev Sahibi Olacak

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

Yalova Il Milli Egitim Mudur Halil Ibrahim Akmese Akil Zeka Oyun Turnuva (3)Yalova Il Milli Egitim Mudur Halil Ibrahim Akmese Akil Zeka Oyun Turnuva (1)

Editör: Arda Yavuz