Sempozyumun moderatörlüğünü Öğretim Görevlisi Fahri Köroğlu üstlenirken, etkinlikte Dr. Öğretim Üyeleri Merve Kolcu, Ayşe Karagözoğlu Dikici, Öğretim Görevlileri Gamze Uğur ve Zeynep Kılıç ile Uzman Arif Laçin konuşmacı olarak yer aldı. Etkinliğe katılanlar, yaşlanma sürecinde aktif kalmanın önemini vurgulayan sempozyum konuşmalarını dinleme fırsatı buldular. Konuşmacılar, yaşlı bireylerin fiziksel, zihinsel ve sosyal açıdan daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürdürebilmeleri için gerekli stratejiler ve uygulamalar hakkında bilgi verdiler.

Universite Aktif Yaslanma Sempozyum Bir Nefes Terapi Sergi (2)Sempozyumun ardından katılımcılar, "Bir Nefes Bir Terapi" adı altında düzenlenen sergiyi gezdiler. Sergi, terapi ve rehabilitasyon alanında kullanılan modern teknikler ve araçlar hakkında bilgi sunarken, ziyaretçilere farklı terapi yöntemlerini deneyimleme olanağı da sağladı. Yalova Üniversitesi Termal Sağlık Hizmetleri MYO'nun ev sahipliğinde düzenlenen bu etkinlik, yaşlı bireylerin yaşam kalitesini artırmaya yönelik önemli bilgiler sunarken, katılımcılara da keyifli ve öğretici bir deneyim yaşattı.

Deneyap Öğrencilerinden Enerji Teknolojileri Şenliğinde Büyük Başarı Deneyap Öğrencilerinden Enerji Teknolojileri Şenliğinde Büyük Başarı

Universite Aktif Yaslanma Sempozyum Bir Nefes Terapi Sergi (3)

Editör: Arda Yavuz