Bölgesel Amatör Lig 14. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Sarı Yeşilli ekibimiz sahasında Değirmenderespor’la kozlarını paylaşacak. 5 Mart Pazar günü Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda 14:00’da başlayacak karşılaşmada Korkut Erkanlı, Görkem Sağlam ve Umut İkisivri hakem üçlüsü görev alacak. Ligin ilk yarısında Kocaeli’nde oynanan maçı temsilcimiz eski oyuncusu Hüseyin Akçay’ın 90+3’de gelen golüyle 1-0 kazanmıştı.

Deprem arasını iyi değerlendiren Abdurrahman Güneş’in ekibi Gölcükspor ve Belediye Derincespor’la iki hazırlık maçı yaparken rakipleriyle 0-0 berabere kaldı. Son hazırlıklarını tamamlayan Altınova Belediyespor ardından kampa girerken maç saatini beklemeye başladı.

“3 puanla yolumuza devam etmek istiyorum”

Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Abdurrahman Güneş,” Ülkemizi yasa boğan deprem sonrasında ilk maçımıza çıkacağız. Bu felakette hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da şifa diliyorum. Yaklaşık 1 ay kadar süren arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştık. Oynadığımız hazırlık maçlarıyla da eksiklerimizi görme fırsatı bulduk. Ligin kalan bölümünde hedefimiz olan şampiyonluk için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Pazar günü tüm taraftarlarımızı maça davet ediyorum” diye konuştu.

Altınova, Değirmendere’yi Ağırlıyor (3)Altınova, Değirmendere’yi Ağırlıyor (1)Altınova, Değirmendere’yi Ağırlıyor (2)

Editör: Uğur TEZCAN