Geçen sezon şampiyonluk yarışı içerisinde olan Sarı Yeşilli ekibimiz kadrosunda yer alan 5 oyuncuyla anlaşma sağladı. Geçtiğimiz günlerde Abdurrahman Güneş’le yola devam kararı alan Altınova Belediyespor ; Stoper İbrahim Demirel, sağ bek Alperen Tosun, orta saha Yusuf Çiçek, sağ bek ve sağ açık Samet Çetinkaya, orta saha Muhammed Uğur Kalço ile el sıkıştı.

Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig 14. Grubu 57 puanla üçüncü sırada bitiren Altınova Belediyespor kadro iskeletini büyük ölçüde korudu. Sarı Yeşilli ekibimiz geçen sezonki başarıda etkili rol oynayan İbrahim Demirel, Alperen Tosun, Yusuf Çiçek, Samet Çetinkaya ve Muhammed Uğur Kalço ile anlaşmaya vardı.

Prensip anlaşmasına varılan İlker Nemli’nin durumunun önümüzdeki günlerde belli olacağı öğrenilirken Samet Şenol’un ise Bursa ekiplerinden Doğugücü Spor Kulübü’yle anlaşma sağladığı öğrenildi.

“Transferde ince eleyip sık dokuyoruz”

Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Abdurrahman Güneş, “Yönetimimizle birlikte büyük bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Yeni sezonda zirveye oynayacak takım oluşturacağız. Geçen sezondan 5 oyuncuyla anlaştık. Diğer oyuncularımızla da görüşmelerimiz devam ediyor. Ayrıca dış transferde de görüşme yapıp ön anlaşma sağladığımız oyuncularla ilgili de yönetimimizle fikir alışverişimiz sürüyor. Görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki günlerde transferle ilgili her şeyi tamamlayıp yeni sezonda hem lig hem de kupa macerası için programımızı yapacağız” şeklinde konuştu.

Altınova İç Transfere Başladı (1)

Editör: Rümeysa Şahin