EBBL’de Heyecan Fırtınası! EBBL’de Heyecan Fırtınası!

17. Hafta maçları kapsamında saha ve seyircisi önünde Arifiye Kalaycıspor’u ağırlayan Sarı Yeşilliler rakibini 3-1 yenerek hasret kaldığı 3 puana uzandı. 8 hafta sonra üç puanla tanışan Abdurrahman Güneş’in ekibinde goller Samet Gökkaya, Yasin Yılmaz ve Muhammed Ali Şimşek’ten geldi. Bu sezon Altınova’ya iki maçta da mağlup olan Arifiye’nin tek sayısına Özgür Çelik imzasını attı.

Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda oynanan mücadeleyi Emine Öz yönetirken, Mesude Kip ve Anıl Cem Çil yardımcılıklarını üstlendi.

Müsabakaya her iki takımda dengeli başladı. Karşılaşmanın 27. Dakikasında Arifiye Kalaycıspor Özgür Çelik’le gol perdesini aralayarak deplasmanda 1-0 öne geçti. Bu gole Altınova Belediyespor’un cevabı gecikmedi.

2 dakika sonra sahneye çıkan Samet Gökkaya attığı şık golle durumu 1-1 yaptı. Bu gol ilk yarının da skorunu tayin etti. İkinci yarıda ise Abdurrahman Güneş’in öğrencileri rüzgar gibi esti. Dakikalar 50’yi gösterdiğinde Yasin Yılmaz kaydettiği golle takımını 2-1 öne geçiren isim oldu. Son bölümlerde ise heyecan doruğa çıktı.

90+6. Dakikada Altınova Belediyespor’da Muhammed Ali Şimşek skoru belirleyen isim olurken temsilcimiz sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Editör: Arda Yavuz