Termal’de Bisiklet Tutkunları Pedal Çevirdi Termal’de Bisiklet Tutkunları Pedal Çevirdi

Süper Amatör Kümenin 17. Haftasında alt sıraları yakından ilgilendiren zorlu 90 dakikada Hersekspor ile Taşköprüspor kozlarını paylaştı. Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda oynanan kefes kesen mücadele 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. Puanını 12’ye yükselten son sıradaki Hersekspor’un tek sayısı Emre Olgun’dan geldi.  Son haftalarda beraberliğe abone olan ve tehlikeli bölgeden uzaklaşamayan Taşköprüspor’un golünü ise bu haftayı da boş geçmeyen Gökhan Caner kaydetti.
Yalova Altinova Hersek Taskopru Super Amator Kume Mac Lig SezonnHersekzade Ahmepaşa Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Abdullah Çalar yönetirken, Kasım Aydoğan ve Hüseyin Can Demirel yardımcılıklarını üstlendi. 30 dakikalık bölüm kontrollü geçti. Maçta dakikalar 40’ı gösterdiğinde Taşköprüspor kazandığı penaltıyı Gökhan Caner’le kullanıp gole çevirirken ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
İkinci yarıya Hersek etkili başladı 49. Dakikada Lacivert Beyazlılar Emre Olgun’un golüyle 1-1’lik eşitliği yakaladı. Kalan 40 dakikalık bölüm tempolu geçmesine karşın hem Hersek hem de Taşköprü başka gol çıkartamadı.

Editör: Arda Yavuz