Amatör Saha-1’de Çınarcık temsilcisi Çalıca Gençlik’i ağırlayan Sarı Siyahlılar rakibini 10-0 gibi farklı skorla devirdi. Puanını 19’a yükseltip iddiasını koruyan Anadolu’da goller Doğukan Akyul, Erkam Öztürk(2), Ömer Faruk Aykaç(2), Burak Bilaloğlu, Mirbatur Zengin, Melih Yıldız, Göktuğ Kılıç ve Ahmet Harun Sanır kaydetti.

Karşılaşmada Abdullah Çalar, Mehmet Yıldız ve Ayşe Nida Portakal hakem üçlüsü görev yaptı. Maça hızlı giren Anadoluspor 6. Dakikadaki atağında Erkam Öztürk’ün asistini Doğukan Akyul golle sonuçlandırarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Erken bulduğu golle Sarı Siyahlılar ilk yarının 23 ve 35. Dakikasında Erkam Öztürk, 40. Dakikasında da Ömer Faruk Aykaç’la goller bularak devreye 4-0 önde girdi. İkinci yarıya oyuncu değişiklikleriyle başlayan Anadoluspor’da 48. Dakikada tecrübeli yıldızı Burak Bilaloğlu sahneye çıkarak takımının 5. Golüne imza attı.

Zorlu Mücadelenin Kazananı Tokmakspor Oldu Zorlu Mücadelenin Kazananı Tokmakspor Oldu

Dakikalar 57’yi gösterdiğinde Mirbatur Zengin sahneye alıp skoru 6-0’a taşıdı. Son 30 dakikada ise ev sahibi ekip adına 64’te savunma oyuncusu Melih Yıldız, 73’te Ömer Faruk Aykaç, 80’de Göktuğ Kılıç ve 90. Dakikada da Ahmet Harun Sanır’la goller bularak sahadan 10-0 galip ayrıldı.

Editör: Arda Yavuz