Yalova Lise Muzik Grup Aramizda Konser Rock Pop Rdkm (16)Yalova Lisesi’nde okuyan gençlerin geçtiğimiz Haziran ayında, Yalova Lisesi’nin Müzik Öğretmeni Özlem Başak Sezgin öncülüğünde kurdukları Pop-Rock grubu “Aramızda”, Yalova müzik dünyasına katılan bir yeni bir müzik grubu oldu. Solistliğini Yasemin Aytekin, Bas Gitar Sanay Kızılay, Elektro Gitar Egemen Bütkül ile Berke Bektaş, Bateri Enes Arpat ve Keman da Dilem Yalova Lise Muzik Grup Aramizda Konser Rock Pop Rdkm (10)Özkan ile oluşan grup, gerçekleştirecekleri ilk konser için yoğun bir mesai harcıyordu. “Aramızda”nın uzun zamandır beklenen konseri için Yalovalı müzik severler, 8 Şubat Perşembe günü saat 20:00’de Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde yerlerini aldı. 
“Aramızda”yı izlemeye gelen genç Yalovalılar, konserin başladığı andan itibaren sahnenin ön tarafına akın ettiler, şarkılar eşlik ettiler ve gece boyunca doyasıya eğlendiler. Konserin bir bölümünde konuk sanatçı olarak Yalova’nın en sevilen Yalova Lise Muzik Grup Aramizda Konser Rock Pop Rdkm (9)sarkıcılarından Ahmet Morgül grup ile birlikte şarkı söylerken, Solist Yasemin Altekin, yaklaşık 2.5 saat boyunca seslendirdiği popüler Türk ve Yabancı Rock parçalarıyla büyük beğeni topladı.
Konserin sonunda organizasyonun yapılabilmesi için büyük rol oynayan Yalova Lisesi Müdürü Mustafa Derya Arıcı sahneye çıktı ve performans veren grup üyelerini teker teker tebrik ederken, çiçek ve plaket takdiminde bulundu. 
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Aktiffelsefe, Küçük Prens’i İnceleyecek Aktiffelsefe, Küçük Prens’i İnceleyecek

Yalova Lise Muzik Grup Aramizda Konser Rock Pop Rdkm (15)Yalova Lise Muzik Grup Aramizda Konser Rock Pop Rdkm (14)Yalova Lise Muzik Grup Aramizda Konser Rock Pop Rdkm (11)Yalova Lise Muzik Grup Aramizda Konser Rock Pop Rdkm (12)Yalova Lise Muzik Grup Aramizda Konser Rock Pop Rdkm (10)Yalova Lise Muzik Grup Aramizda Konser Rock Pop Rdkm (8)Yalova Lise Muzik Grup Aramizda Konser Rock Pop Rdkm (6)Yalova Lise Muzik Grup Aramizda Konser Rock Pop Rdkm (7)Yalova Lise Muzik Grup Aramizda Konser Rock Pop Rdkm (4)Yalova Lise Muzik Grup Aramizda Konser Rock Pop Rdkm (3)Yalova Lise Muzik Grup Aramizda Konser Rock Pop Rdkm (2)Yalova Lise Muzik Grup Aramizda Konser Rock Pop Rdkm (1)

Editör: Arda Yavuz