İyi Parti Milletvekili Adayları Ayhan Küçük ve Nilgün Turan Haybek, Armutlu ve Esenköy’deydi. İlk olarak Armutlu Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını yapan Milletvekili Adayı Ayhan Küçük, İlçe Başkanı Türkan Özkaya ve partililere emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Küçük, ardından ilçe esnafını tek tek dolaşarak destek istedi. Kalabalık bir partili grubunun eşlik ettiği Ayhan Küçük, Selimiye, Fıstıklı, Kapaklı, Hayriye, Şenköy ve Kocadere’de de vatandaşlarla buluştu.

Esenköy bağrına bastı

Milletvekili Adayı Ayhan Küçük’ün bir sonraki durağı ise memleketi Esenköy oldu. Bir dönem belediye başkanlığı yaptığı Esenköy’de büyük ilgi gören ve hemşehrilerinin adeta bağrına bastığı Ayhan Küçük, “Hemşehrilerimin bana böylesine destek vermesi beni çok mutlu etti. Esenköy’den bir milletvekili çıkacak olması hemşehrilerimi de heyecanlandırıyor” diye konuştu.

Turizm potansiyeli yüksek

Armutlu ve Esenköy için çok önemli projeleri olduğunu dile getiren Küçük, “Bu bölgelerimiz turizm potansiyeli çok yüksek yerler. Daha önce de dile getirmiştim. Bu bölgenin oksijen oranı ve havasının temizliği Altınoluk gibi önemli turizm beldelerinde bile yok. Belediye başkanlığım dönemimde bu çalışmaları başlatmıştım ancak yarım kalmıştı. İnşallah milletvekilliğim dönemimde bu konuya özel olarak eğileceğim” dedi.

iyiparti (7)iyiparti (6)iyiparti (5)iyiparti (4)iyiparti (2)iyiparti (1)

Editör: Rümeysa Şahin