U15 Türkiye Şampiyonası Başlıyor! U15 Türkiye Şampiyonası Başlıyor!

Cumhuriyet’imizin 100. Yıl Kutlamaları kapsamında Armutlu Kaymakamlığı ve Armutlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün organize ettiği “Armutlu Kurumlararası 100. Yıl Voleybol Turnuvası” sona erdi.

20 Kasım-1 Aralık 2023 tarihleri arasında Armutlu Tanşu Aksoy Spor Salonunda oynanan müsabakalarda 8 kamu kurumu ter döktü.

Nefes kesen müsabakalarda Armutlu Belediyesi, Yalova Üniversitesi Armutlu Meslek Yüksekokulu, Armutlu Jandarma Komutanlığı, Armutlu ilçe Emniyet Amirliği, Armutlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Armutlu İlçe Müftülüğü, Armutlu İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Armutlu İlçe 112 Sağlık Birimi ter döktü. Müsabakaların ardından ilk 3’e giren kurum sporcuları madalya ve kupayla ödüllendirildi.

Armutlu Kurumlararası 100. Yıl Voleybol Turnuvası’nı Armutlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kazandı. Organizasyonun ikincisi Armutlu Sağlık 112 Birimi olurken, Armutlu İlçe Sağlık Müdürlüğü de üçüncü oldu.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Armutlu İlçe Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın, Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat ve Yalova Üniversitesi Armutlu Meslek Yüksekokulu Dekanı Dr. Serhan Mantoğlu takdim etti.

Armutlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Uğur Akalp,” Cumhuriyeti’mizin 100. Yılına özel düzenlediğimiz voleybol turnuvamıza katılan tüm kurumlara teşekkür ediyorum. İlçemizde güzel bir aktivite düzenleyip herkesin spora yatkınlığını arttırmayı arzu ettik. Dereceye giren kurumlarımızı kutluyorum. Ayrıca aramızda olan Armutlu İlçe Kaymakamımız Yusuf Melikşah Aydın’a, Armutlu Belediye Başkanımız Mustafa Tokat’a ve Yalova Üniversitesi Armutlu Meslek Yüksekokulu Dekanı Dr. Serhan Mantoğlu’na teşekkür ederim” dedi.

yalova-armutlu-kurum-voleybol-cumhuriyet-kaymakamlık-ilce-genclik-spor (5)yalova-armutlu-kurum-voleybol-cumhuriyet-kaymakamlık-ilce-genclik-spor (4)yalova-armutlu-kurum-voleybol-cumhuriyet-kaymakamlık-ilce-genclik-spor (3)yalova-armutlu-kurum-voleybol-cumhuriyet-kaymakamlık-ilce-genclik-spor (2)

Editör: Arda Yavuz