Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi. Seçimlerin ardından mevcut Başkan Yusuf Çelebi delegelerin oylarıyla yeniden Başkanlığa seçildi. Konfederasyon Yönetim Kurulu Üyeliği’ne Murat Arslanhan, Hasan Bola, Berrin Gürleyen ve Cihan Yavuz seçilirken, Denetleme Kurulu Üyeliği’ne Yalova’dan Orhan Gümüş seçildi.

Kent Konseyi Toplandı Kent Konseyi Toplandı

Yalova Ankara Turkiye Sakatlar Konfederasyon Olagan Genel Kurul Secim (1)Genel Kurula, Hak-İş Başkanı Mahmut Aslan, Konya milletvekili Eski Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu(TİSK) Genel Sekreteri Akansel Koç, Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu Başkanı Yunus Kılıç,  Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hamza Öksüz, Aile Bakanlığı ve Çalışma Bakanlığı Genel Müdürü ve Yardımcıları katıldılar.

Yalova Ankara Turkiye Sakatlar Konfederasyon Olagan Genel Kurul Secim (3)Seçimlere ilişkin Murat Arslanhan, Ankara’da yoğun bir katılımla gerçekleşen 16. Olağan Genel Kurula, Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği Üst kurul Delegelerinden Günseli Ertekin, Celil kurt ve Beyhan Karayanık katılarak oy kullandığını, delegelerin tamamının oyuyla Yönetim Kurulu Üyesi olarak göreve seçildiklerini ve tüm delegelere gösterdikleri teveccüh için teşekkür ettiklerini söyledi. Başkan Arslanhan, Aldıkları sorumluğun bilincinde olduklarını, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da yerelde ve ulusalda Engelsiz Kent, Engelsiz Türkiye için çalışmalarını sürdüreceklerini beyan etti.  

Yalova Ankara Turkiye Sakatlar Konfederasyon Olagan Genel Kurul Secim (7)Yalova Ankara Turkiye Sakatlar Konfederasyon Olagan Genel Kurul Secim (6)Yalova Ankara Turkiye Sakatlar Konfederasyon Olagan Genel Kurul Secim (5)Yalova Ankara Turkiye Sakatlar Konfederasyon Olagan Genel Kurul Secim (2)

Editör: Arda Yavuz