Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfaltlama, bakım ve onarım çalışmaları için özenle gerçekleştirdiği hazırlıklara devam ediyor. Şehirdeki ulaşımın daha rahat ve konforlu hale gelmesini hedefleyen Yalova Belediyesi, asfaltlama öncesinde freze çalışmalarını sürdürüyor. Yol kalitesini artırmak, yolda yükselmeleri önlemek ve bozuk satıhları gidermek amacıyla başlatılan çalışmalarda; Vatan Caddesi (Yakup Acar Caddesi ile İdil Sokak arası) ve Rahmi Üstel Caddesi (Şehit Ömer Faydalı Caddesi ile Kumru Sokak arasında) yer alan bozuk satıh, freze ile kazıldı. Akabinde bu güzergâhlarda yapılacak çalışma ile aşınma asfalt serimi gerçekleştirilecek.

Yalovalılar Akasya Plajını Tercih Etti Yalovalılar Akasya Plajını Tercih Etti

Konu ile ilgili açıklama yapan müdürlük yetkilileri, bu çalışmaların şehirde daha dayanıklı ve kaliteli yolların inşası için önemli bir adım olduğunu vurgularken eski asfaltın kazılması ve yeni asfaltın dökülmesi, yolların daha uzun ömürlü olmasına ve sürücülerin daha konforlu bir sürüş deneyimi yaşamasına katkı sağlayacağını belirtti.

Yalova Belediye Fen Isleri Mudur Vatan Rahmi Ustel Cadde Asflt Freze Calisma (3)Yalova Belediye Fen Isleri Mudur Vatan Rahmi Ustel Cadde Asflt Freze Calisma (5)Yalova Belediye Fen Isleri Mudur Vatan Rahmi Ustel Cadde Asflt Freze Calisma (2)Yalova Belediye Fen Isleri Mudur Vatan Rahmi Ustel Cadde Asflt Freze Calisma (1)

Editör: Arda Yavuz