Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanlarından olan ve yeni dönem için adaylığını geçtiğimiz günlerde açıklayan Aziz Yıldırım yoğun programı arasında Yalova’ya gelerek kader arkadaşı hem Yalova Belediyesi hem de Yalova Fenerbahçeliler Derneği eski başkanı Vefa Salman’ı ve eşi Dilek Salman’ı evinde ziyaret etti.

Her iki isimde başkanlık yaptığı dönemlerde hukuki açıdan yaşadıkları zor günleri geride bırakırken, Yalova’da hem o günleri yad etti hem de Türkiye ile Fenerbahçe’nin geleceğiyle ilgili sohbet gerçekleştirdi. Koyu bir Fenerbahçeli olan ve aynı zaman da kongre üyesi de olan Salman, evini süsleyen Fenerbahçe formasını Aziz Yıldırım’a imzalatmayı ihmal etmedi.

Vefa Salman Aziz Yıldırım Fenerbahçe Seçim (3)Ziyaret sonunda ise Salman, 30-31 Mayıs 2024 tarihlerinde, ilk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise genel kurulun 8 - 9 Haziran 2024'te Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde yapılacak kongre de Aziz Yıldırım’a başarılar dilemeyi ihmal etmedi.

Taşköprüspor Lige Katılmıyor! Taşköprüspor Lige Katılmıyor!

Aziz Yıldırım ziyaretini Vefa Salman sosyal medya hesabı üzerinden, ”Türk sporunun devrimcisi, Fenerbahçe’nin efsane başkanı saygıdeğer büyüğüm Aziz Yıldırım bizi evimizde ziyaret ederek onurlandırdı. Ayağına, ağzına ve yüreğine sağlık. Rabbim neşesini, sağlığını bozmasın, uzun ömürler versin. Lider kimliğinden daha öğreneceğimiz çok şey var” notuyla paylaştı.

Vefa Salman Aziz Yıldırım Fenerbahçe Seçim (1)

Editör: Arda Yavuz