İndi-Bindi Fiyatı Neden Sabit Değil? İndi-Bindi Fiyatı Neden Sabit Değil?

Ülkemizin en önde gelen yardım kuruluşlarından biri olan Türk Kızılayı kurulduğu 1868 yılından itibaren yardıma muhtaç insanların yardımına koşuyor. Hem savaş zamanı hem de savaş dışı dönemde millet ayırt etmeyen Türk Kızılayı aynı zamanda da kana ihtiyaç duyan hastalara da çare olabilmek için faaliyetler gerçekleştiriyor. Ülkemizin çeşitli özel günlerinde farkındalık yaratmak amacıyla kan bağışı kampanyaları düzenleyen Türk Kızılayı bir önemli etkinliğe daha imza atacak.

Yalova Kizilay Il Saglik Mudurluk Babalar Gunu Kan Bagis (3)

Türk Kızılayı Yalova Şubesi ile Yalova İl Sağlık Müdürlüğü bu yıl 16 Haziran Pazar günü kutlanacak Babalar Günü’ne özel olarak kan bağışı kampanyası başlattı. “Birbirimize Candan Bağlıyız” mottosu ile düzenlenecek kampanyaya katılmak isteyen Yalovalılar, 13-14 Haziran tarihlerinde Gazipaşa Caddesi üzerindeki Cevdet Aydın Parkı önüne giderek saat 11:00 ile 19:00 arasında kanlarını bağışlayacak ve ihtiyaç sahibi insanlara umut olacak.

Yalova Kizilay Il Saglik Mudurluk Babalar Gunu Kan Bagis (4)Kan Bağışını Konuştular

Türk Kızılay Yalova Kan Bağış Merkezi Kan Bağışı Planlama Sorumlusu Oya Koçak, Yalova İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Osman Karakuş ile bir araya geldi. Görüşmede 13-14 Haziran 2024 tarihilerinde İl Sağlık Müdürlüğü ve Yalova Kızılay Şubesi işbirliği ile düzenlenecek olan Babalar Günü Kan Bağışı Kampanyası ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Yalova Kizilay Il Saglik Mudurluk Babalar Gunu Kan Bagis (1)

Muhabir: Göktuğ Doğukan Yüksel