Milli ve yerli otomobil Togg ile Yalovalıları buluşturan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği gençlik buluşmasına katıldı. Deprem anıtının yanında kurulan platformda gençlerle bir araya gelen Bakan Varank, Yalova Milletvekilleri ve milletvekili adayları Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, milletvekili adayı Erhan Dede, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, İl Başkanı Umut Güçlü, İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ve gençler de eşlik etti.  

Gençler Togg’u kullandı

Gençlerle bir arada olmaktan dolayı her daim mutluluk duyduğunu ifade eden Varank, 21 yıldır bu ülkede taş üstüne taş koymanın, aziz milletin hak ettiği hizmetleri onlarla buluşturmanın mücadelesi içinde yollarına kararlılıkla devam eden bir siyasi hareket olduklarını kaydederek, halka hizmet Hakk'a hizmettir anlayışıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde büyük mücadele verdiklerini söyledi. Varank, “Gençlerin heyecanı ve enerjisi ile Türkiye Yüzyılı’na hazırız” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte gençlere ‘gençlik için hemen şimdi’ sloganlarının yazılı olduğu kupalarda kahve ikramı yapıldı. Bakan Varank, kahve eşliğinde gençlerin sorularını cevapladı. Varank, “Teknoloji Bakanlığı olarak gençlerimize 10 GB internet hediye ediyoruz” demesinin ardından görevlilerce gençlere internet kartları dağıtıldı. Etkinliğin sonunda ise Bakan Varank, seçmiş olduğu 4 gence Togg ile sürüş deneyimi yaptırdı.

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

Bakan Varank, Yalovalı gençlerle bir araya geldi (3)Bakan Varank, Yalovalı gençlerle bir araya geldi (1)Bakan Varank, Yalovalı gençlerle bir araya geldi (2)

Editör: Rümeysa Şahin