42 puanlı Gebzespor liderliğini sürdürürken onu 38’er puanla İnegöl Kafkas Gençlikspor ve Altınova Belediyespor takip etti. Bu üç takıma en yakını ise 34 puan toplayan Cankurtaran takımı oldu. Uzun süredir puana hasret kalan Yalovaspor ise bu hafta aldığı hükmen galibiyetle puanını 10’a çıkartıp küme düşme potasından kurtuldu.

17. haftanın açılış maçında şampiyonluk adaylarından İnegöl Kafkas Gençlikspor evinde Kullar 1975 Spor’u 3-2 devirmeyi başardı. Lider Gebzespor sahasında Nişantaşı’nı ağırlarken 10 kişi kalan rakibi karşısında oldukça zorlanmasına karşın maçı 2-1 kazandı. İstanbul’da Osmaniye İstiklalspor’a konuk olan Altınova Belediyespor uzatma bölümlerinin sonunda penaltıdan bulduğu golle rakibini 2-1 devirdi.

Değirmenderespor’a konuk olan Nilüfer Belediye Futbol Kulübü evine 3-0’lık galibiyetle döndü. İstanbul derbisinde Kavacık’ı ağırlayan Feriköy 3-0’lık net galibiyetle bu haftayı kapattı. Bu haftanın kapanış maçında Cankurtaran takımı evinde Gebze Tayfunspor karşısında zorlanmasına karşın maçı 3-2 kazandı. Yalovaspor ise haftayı 3-0’lık hükmen galibiyetle noktaladı. Grubumuzda 18. Hafta maçları 12 Mart Pazar günü oynanacak.

BAL’da 17. Haftanın Ardından (3)BAL’da 17. Haftanın Ardından (1)

Editör: Uğur TEZCAN