Yeşilovaspor ve Altınova Belediyespor’un yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 3. Grubun 18. Haftası ilginç skorlara sahne oldu. Bu hafta oynanan Yalova derbisini kazanan Yeşilovaspor lider Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü’nün puan kaybı sonrasında yeniden umutlarını yeşertti. Altınova ise mağlubiyetlerine yenisini eklerken düşme potasına bir adım daha yaklaştı. Son iki sırada değişiklik olmazken Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ve Görükle İpekspor kırmızı hatta kaldı.
Yalova Bolgese Amator Kume Sampiyonluk Mucadele Puan Durum (2)18. hafta maçları kapsamında Yeşilovaspor ile Altınova Belediyespor kozlarını Yalova Atatürk Stadyumunda paylaştı. Mücadeleyi ev sahibi ekip Oğuz Saltabaş, Doğan Atiz ve Umut Kıral’ın golleriyle 3-1 kazandı. Konuk ekibin tek sayısı Barış Bakır’dan geldi.
Lider Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü evinde Bigaspor’u ağırlarken, Çanakkale temsilcisi rakibin Bartu Umut’un golüyle rakibini 1-0 devirdi.
Mustafakemalpaşaspor Belediye deplasmanına çıkan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor mücadeleden Enes Başkurt ve Birkan Aydın’ın golleriyle 2-1 galip geldi. Ev sahibinin tek sayısına Gökhan Özçelik imza attı.
Yalova Bolgese Amator Kume Sampiyonluk Mucadele Puan Durum (3)Eti Maden Eti Spor deplasmanına çıkan Doğugücü Futbol Kulübü evine 2-1’lik galibiyetle dönmeyi başardı. Sakarya derbisinde Hendekspor’un konuğu olan Karasusspor rakibini 1-0 mağlup etti. Çanakkale’de Yeni Çanspor’un konuğu olan Burhaniye Belediyespor maçı 3-2 kazanırken goller Alihan Şentürk, Mustafa Kaya ve Kadir Kaya’dan geldi. Ev sahibinin sayılarını Hasan Aktürk ve Mustafa Aydoğan Aydoğdu kaydetti.
Arifiye Kalaycılar Görükle İpekspor maçında gülen taraf 3-2’lik skorla Sakarya ekibi oldu. Ev sahibinin galibiyet gollerine Gökhan Akıllı, Özgür Çelik ve Emre Kürküt imza attılar. Adım adım küme düşmeye doğru ilerleyen Görükle’nin sayıları Baran Doyaroğlu ve Selim Köse’den geldi. Grubun 19. Hafta maçları 10 Mart Pazar günü oynanacak. 

Acarspor’un Erken Vedası Acarspor’un Erken Vedası

Yalova Bolgese Amator Kume Sampiyonluk Mucadele Puan Durum (3)Yalova Bolgese Amator Kume Sampiyonluk Mucadele Puan Durum (1)

Editör: Arda Yavuz