2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde Yalova’yı temsil edecek Yeşilovaspor transfere hızlı girdi. Yeşil Mavili ekip BAL’da şampiyonluklar yaşayan 25 yaşındaki sağ bek Çağatay Polatdemir’i kadrosuna dahil etti. Sportif Direktörlüğe Sefa Demir’i getiren ardından takımı Yalova’nın son dönemdeki en başarılı teknik adamlarından Aytaç Yaka’ya emanet eden Yeşilovaspor ilk hamlesini de yapmış oldu. Karaman Belediyespor ve Hes İlaç Afyonspor’la şampiyonluklar yaşayan Polatdemir’in TFF 2 ve 3. Lig tecrübesi de bulunuyor.

Yalova’ya gelen başarılı sağ bek Başkan Yalçın Oruç ve Sportif Direktör Sefa Demir’le görüşme yaptıktan sonra kendisini Yeşilovaspor’lu yapan sözleşmeye imza atarken,” Şampiyonluk yaşamak için Yeşilovaspor’a geldim” dedi.

Çağatay Polatdemir Kimdir?

25 yaşındaki oyuncu futbola Kayseri İdman Yurdu’nda başlarken, ardından uzun yıllar Süper Ligde mücadele eden Kayseri Erciyespor’un altyapısına katıldı. 2016 yılında bu takımla profesyonelliğe geçiş yapan Çaça lakaplı oyuncu sonrasında Hes İlaç Afyonspor ve Pazarspor’da futbol hayatına devam etti.

Yahyalıspor ile amatöre dönüş yapan Çağatay Polatdemir ardından transfer olduğu Karaman Belediyespor’la şampiyonluk yaşayıp yeniden profesyonel sözleşemeye imza attı. Bu takımın ardından Develigücü Spor Kulübü’yle amatöre dönüş yapan başarılı sağ bek, Kayseri Şekerspor ve Anamur Belediyespor formalarını terletti.

Türkiye Kupası’nda 3 maç oynayan Çağatay Polatdemir, TFF 2. Liginde 19, TFF 3. Liginde 16 maçta oynarken, Bölgesel Amatör Ligde de 62 müsabakada ter döktü.

BAL’ın Yıldızını Yeşilovaspor Kaptı (2)BAL’ın Yıldızını Yeşilovaspor Kaptı (3)BAL’ın Yıldızını Yeşilovaspor Kaptı (1)

Editör: Rümeysa Şahin