Ata sporumuz Güreş’e büyük destek veren Termal Belediyesi bu anlamda verilen desteklerin meyvelerini de topluyor. Son olarak Yozgat’ta düzenlenen Nasuh Akar U20 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası’na katılan Termal Kadın Güreş takımı burada 5 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya elde ederek takım halinde Türkiye Şampiyonu oldular. Termal Belediyesi Kadın Güreş takımı sporcuları antrenörleri Selim Acar ve Yavuz Güvendi ile birlikte Termal Belediye Başkanı Sinan Acar’ı makamında ziyaret ederek şampiyonluk sevincini paylaştılar.
Başkan Acar, Şampiyonları Ağırladı (2)Kadın güreş takımını ve antrenörleri kutlayan Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, “Kadın güreşi son yıllarda önemli bir ivme kazandı. Biz de Termal Belediyesi olarak ata sporumuz güreşe her alanda destek veriyoruz. Kadın güreş takımımız da bu anlamda çok ciddi bir başarıya imza attı. Nasuh Akar U20 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası’nda toplamda 8 madalya aldılar. 5 sıklette ise kürsünün en üst basamağında Termal Belediyesi güreşçileri yer aldı. Ben kendilerini Yürekten kutluyorum. Onların bu başarısı Sırrı Acar gibi efsane bir şampiyonu çıkartan Termal ilçemizde sevinç yaşanmasına neden oldu. Biz takımımıza ve güreşe olan desteğimizi devam ettireceğiz. Daha bir çok ulusal ve uluslararası başarıya imza atacağımıza eminim” dedi.
Termal Belediyesi Kadın Güreş takımı antrenörleri Selim Acar ve Yavuz Güvendi ise Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Haber: Rümeysa Şahin

Editör: Rümeysa Şahin