Subaşı sahasında oynanan karşılaşmanın ilk santrasını ise Subaşıspor’un efsane kulüp başkanlarından, futbol adamı Veli Metin yaptı. 

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay maç sonu açıklamasında, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda dostlarımızla birlikte keyifli bir futbol maçı yaptık. Beraber ter attık, omuz omuza mücadele verdik. Gol attık gol yedik. Bugünü Subaşılı vatandaşlar olarak spor yaparak geçirdik. Bugünün hazırlanmasında katkıları olan SS. Subaşı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’ne, Subaşı Kivi Koşusu organizasyonuna, Subaşıspor Kulübü’ne, belediye personelimize, katılan ve izleyen herkese çok teşekkür ederim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum” dedi. 

Karşılaşmayı izleyen sporseverler özel müsabakada keyifli anlara şahitlik ederken, maç sonunda top koşturan tüm isimleri alkışladılar.

Başkan Canbay Yeşil Zemindeki Hünerlerini Sergiledi (4)Başkan Canbay Yeşil Zemindeki Hünerlerini Sergiledi (5)Başkan Canbay Yeşil Zemindeki Hünerlerini Sergiledi (3)Başkan Canbay Yeşil Zemindeki Hünerlerini Sergiledi (1)

Editör: Rümeysa Şahin