Eski Başkan Muaz Ergezen’nin istifasının ardından vekaleten TBESF başkanlığında bulunan Arif Ölmez, TBESF 2. Olağanüstü Genel Kurul’da başkanlığa seçilen Erkoç’u tebrik ederek, “TBESF çıtasının bulunduğu konumdan daha yukarı taşıyacaklarına inanıyorum ve Alpaslan Erkoç’a yeni görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Sıra Bizde”

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun yeni başkanı Alpaslan Erkoç ise “Camiamıza en iyi şekilde hizmet etmek için buradayız. İnşallah yol arkadaşlarımızla birlikte unutulmayacak başarılar kazanacağız. Bu bir bayrak yarışı, bugüne kadar engelliler için kim bir taş koyduysa Allah, ondan razı olsun. Sıra bizde” diyerek sözlerini tamamladı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı olarak görevine başlayan Alpaslan Erkoç, Konya, İstanbul ve Mersin’de yapılacak programlara katılacak ardından Yalova’ya gelecek.

“Alpaslan Erkoç’a Tebrik Mesajı Yağdı”

Öte yandan Yalova’da yaptığı başarılı çalışmalarla takdir toplayan Alpaslan Erkoç’un Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu seçilmesiyle birlikte kendisine tebrik yağdı.

AK Parti MKYK Üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, yeni federasyon başkanı Alpaslan Erkoç’u tebrik etti. Büyükgümüş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, “Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu başkanı seçilen kıymetli ağabeyim Alpaslan Erkoç’u tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum. Rabbim mahcup etmesin” açıklamasında bulundu.

Ak Parti Yalova Belediye Meclis Grup Başkanı Fatih Şahin’de Mayıs ayı meclis toplantı salonunda Erkoç’u tebrik etmeyi ihmal etmedi.

Şahin , “Yol arkadaşımız ve değerli büyüğümüz Alpaslan Erkoç, 3 Mayıs’ta TBESF başkanı olmuştur. Çok önemli bir göreve gelmiştir. Bu başarısından dolayı gönülden kutluyorum. Federasyonda yapacağı işlerde Allah yardımcısı olsun” diye konuştu.

 Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel de TBESF 2.Oğalanüstü Genel Kurulu sonrası başkanlığa seçilen Alpaslan Erkoç’u kutladı. Soygüzel, “Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu başkanı seçilen can kardeşimiz Alpaslan Erkoç’u yürekten kutluyor; üstün muvaffakiyetler diliyorum” açıklamasında bulundu. Ayrıca Türkiye’nin çeşitli kurum ve kuruluşları da Erkoç’u tebrik ederken; TBESF’e bağlı spor kulübünün başkan ve yöneticileri de Alpaslan Erkoç’a tebriklerini ilettiler.

Editör: Rümeysa Şahin