yalova-belediye-baskan-mustafa-tutuk-kadin-hakhan-konser-eglence-muzik (4)Yalova’da kadınlardan gelen yoğun talep üzerine Yalova Belediyesi tarafından Altan Kültür Merkezi’nde kadınlar matinesi tertiplendi. Yalovalı Sanatçı Hakhan’ın sahne aldığı geceye Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, eşi Gökşen Şahin Tutuk ile katıldı. Başkan Tutuk’a AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek de eşlik etti.

Mahallelerdeki kadınlara özel tertiplenen gecede katılımcılara hitap eden Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, kadınlara değer veren yönetim anlayışıyla hizmet ürettiklerini bildirdi.

yalova-belediye-baskan-mustafa-tutuk-kadin-hakhan-konser-eglence-muzik (1)Yoğun programları arasında geceye kısa süreliğine katılan ve buradaki kadınlara hitap eden Başkan Mustafa Tutuk, “Kıymetli misafirlerimiz, değerli hemşehrilerimiz sizlerden gelen yoğun talep üzerine böyle bir organizasyonu hayata geçirdik. Bugüne kadar görev yaptığımız süre içerisinde çalışmalarımızda hiç kimseyi ayırt etmedik. Kadınlarımızın yaptığı projelere tam destek verdik. En son yaptığımız çalışma ile kadınlarımızın ev ekonomilerine de katkı sunacağı bir projeye imza attık. Bu proje ile Yalova’mızdaki 11 kadın yalova-belediye-baskan-mustafa-tutuk-kadin-hakhan-konser-eglence-muzik (3)kooperatifimizin ürünlerini satın alıp, satış ofisimizde satacağız. Bunun gibi daha birçok projemizi hep birlikte hayata geçireceğiz. Ben daima yanınızdayım. İyi ki varsınız. Sizlere bol eğlenceler diliyor, Yalova’mız sizlerle güzel diyorum” şeklinde konuştu.

Aktiffelsefe, Küçük Prens’i İnceleyecek Aktiffelsefe, Küçük Prens’i İnceleyecek

Konuşmaların ardından çocukların da yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Tutuk ve eşi Gökşen Tutuk, özel olarak hazırlanan fotoğraf çekim alanında hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Gecede ise Gaziosmanpaşa, Mustafakemalpaşa, İsmetpaşa ve Seyrantepe Mahallelerinden geceye katılan kadınlar Hakhan’ın muhteşem repertuarı ile gönüllerince eğlendi.

yalova-belediye-baskan-mustafa-tutuk-kadin-hakhan-konser-eglence-muzik (6)yalova-belediye-baskan-mustafa-tutuk-kadin-hakhan-konser-eglence-muzik (5)

Editör: Arda Yavuz