TKBL’de Play-Off Heyecanı: Şampiyon Belli Oluyor TKBL’de Play-Off Heyecanı: Şampiyon Belli Oluyor

Futbol, Basketbol, Masa Tenisi, Güreş, Satranç, Karate, Boks, Bilek Güreşi, Wushu ve Kick Boks branşlarında bulunan Yalova Belediyespor sporcuları ziyaret eden Başkan Tutuk’a, Yalova Belediyespor Kulüp Başkanı İsmail Kaya, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan’da eşlik etti.

Yalova Belediye Baskan Mustafa Tutuk Spor Akademi (3)Tüm branşlarda yer alan sporcuları ziyaret eden Başkan Tutuk, antrenörlere ve sporculara başarılar diledi. Sporcularla tek tek ilgilenen ve onları dinleyen Başkan Tutuk, eski bir milli sporcu olarak bilek güreşi kulübünde sporcularla müsabaka yaptı.

Yalova Belediye Baskan Mustafa Tutuk Spor Akademi (3)Başkan Tutuk, “Sporcu Sayımız Her Geçen Gün Artıyor”

Spora ve sporcuya her zaman önem verdiklerini ve Yalova Belediyespor’u şahlandırdıklarını belirten Başkan Tutuk; “Öncelikle şunu belirtmek isterim ki bende milli bir sporcuyum. Bu yüzden spora ve sporcuya önem veren bir belediye başkanıyım. Göreve geldiğim günden bugüne kadar Yalova Belediyespor için yaptıklarımız ortada. Sağolsun Kulüp Başkanımız İsmail Kaya, yönetimi ve tüm branşlarda olan antrenörlerimiz özverili çalışmalarıyla büyük yol kat ettik. Farklı branşlarda yer alan sporcularımızın başarıları ve dereceleri bizleri geleceğimiz için çok ümitlendiriyor.  Alınan başarıların ardından gençlerimizin sayıları Yalova Belediyespor’da her geçen gün artıyor” dedi.

Yalova Belediye Baskan Mustafa Tutuk Spor Akademi (2)741 Sporcumuz Var

Futbol dışında toplam 604 sporcunun Yalova Belediyespor’da yer aldığını belirten Başkan Tutuk: “Masa Tenisi, Satranç, Karate, Güreş, Boks, Güreş, Basketbol, Bilek Güreşi, Wushu ve Kick Boks branşlarında Yalova Belediyespor bünyemizde toplam 604 sporcumuz var. Buna futbol altyapımızı (110) ve A Takım Yalovapsor’u (27) eklediğimizde 741 sporcumuz Yalova Belediyespor bünyesinde yer alıyor. Bizim amacımız sporcu sayımızı artırarak Yalova Belediyespor’u bir Spor Akademisine dönüştürmek. Biz bunu başarabilecek bir güçteyiz. Belediyemiz, kulüp başkanımız, yöneticilerimiz ve antrenörlerimizle Yalova Belediyespor’u parmakla gösterilecek duruma getireceğiz” dedi.

Yalova Belediye Baskan Mustafa Tutuk Spor Akademi (5)

Editör: Arda Yavuz