ASKOM’a Yalova Ev Sahipliği Yaptı ASKOM’a Yalova Ev Sahipliği Yaptı

yalova-belediye-baskan-mustafa-tutuk-hastane-ziyaret (2)Başkan Tutuk, tedavileri devam eden hastaları tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastaların durumları ile ilgili bilgiler alan Başkan Tutuk, hasta yakınlarıyla da sohbet ederek ihtiyaç duyulduğunda her zaman Yalova Belediyesi olarak yanlarında olduklarını belirtti.
Sağlık sorunu yaşayan vatandaşların en kısa sürede sağlıklarına kavuşmasını dileyen Tutuk, “Hastanemizde yatan hasta ve yalova-belediye-baskan-mustafa-tutuk-hastane-ziyaret (3)hasta yakınlarına ziyarette bulunduk. Bu tür ziyaretler bizi birbirimize daha çok bağlıyor. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ve sıkıntılarını dinliyoruz. Belediye olarak tüm vatandaşlarımızın yanındayız. Rabbim hastanede yatan tüm hastalarımıza acil şifalar versin, yakınlarına sabır ve kolaylık versin” diye konuştu.
Başkan Tutuk ‘Hastane Kafe’de Tezgaha Geçti
Tutuk, Yalova Belediyesi şirketlerinden olan YABELTAŞ tarafından işletmeciliği yapılan Hastane Kafe çalışanlarıyla da bir araya geldi. Burada tezgaha geçen ve satış yapan Tutuk, özveriyle çalışan personeli de kutladı. Tutuk, personele çalışma hayatlarında başarılar diledi.

Editör: Arda Yavuz