Başkan Tutuk, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Tutuk’a ziyareti sırasında belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti. Esnafı ziyaret ederek talep ve önerilerini dinleyen Başkan Tutuk, alışveriş yapan vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

‘Borç 322 Milyon TL’ ‘Borç 322 Milyon TL’

Yalova Belediye Baskan Aday Ak Parti Merkez Pazar Yeri Ziyaret Esnaf (3)Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Tutuk, “Esnafımız ile her fırsat bulduğumuzda bir araya gelmeye, talep ve önerileri hakkında bilgiler almaya özen gösteriyoruz. Yaptığımız ziyaretlerle çalışmalarımızı ve yapacaklarımızı esnaf kardeşlerimizle paylaşıyoruz. Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek hizmetin en iyisine layık olan ilimize hep birlikte katkı sunuyoruz. Hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Yalova Belediye Baskan Aday Ak Parti Merkez Pazar Yeri Ziyaret Esnaf (1)Başkan Tutuk’a, pazar konusunda ve diğer konularda taleplerini ileten esnaflar, yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini de dile getirdiler. Esnaflar, Başkan Tutuk’a yapmış olduğu hizmetlerden ötürü de teşekkür etti.

Yalova Belediye Baskan Aday Ak Parti Merkez Pazar Yeri Ziyaret Esnaf (5)Yalova Belediye Baskan Aday Ak Parti Merkez Pazar Yeri Ziyaret Esnaf (4)

Editör: Arda Yavuz