Yalova futbolunun duayen isimlerinden adı Doğuşspor ile özdeşleşen merhum Bayram Biçer'in ismi Yalova Belediyesi tarafından yaşatılacak. 
Yalova Belediye Meclisi Ağustos ayı içerisinde yaptığı toplantıda Bayram Biçer'in isminin Bayram Biçer Doğuş Spor Tesisleri olarak değiştirilmesini gündeme getirilmiş konu İsim Komisyonuna havale edilmişti. Alınacak komisyon kararının ardından Doğuş Spor Tesislerinin Bayram Biçer Doğuş Spor Tesisleri olarak değiştirilmesine kesin gözüyle bakılıyor. 
Yıllarını futbola adamış, değerli spor adamı Bayram Biçer 58 yaşında Karaciğer yetmezliği sonucunda hayata gözlerini yummuştu. Biçer 1980 yılından beri görev yaptığı Doğuşspor Kulübünün sahasında düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanmıştı.
Yalova'da gençlik yıllarında futbol oynayan daha sonra spora hoca olarak hizmet etmeye başlayan Bayram Biçer 1980 yılından beri Doğuşspor Kulübünün alt yapı ve A Takımını çalıştırıyordu. Yüzlerce öğrenciyi eğiterek Türk sporuna kazandıran Bayram Biçer camianın en sevilen ve sayılan isimlerinden birisiydi.
Editör: TE Bilişim