Yalovaspor Kadın Futbol Takımı 6 Kez Fileleri Sarstı Yalovaspor Kadın Futbol Takımı 6 Kez Fileleri Sarstı

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından organize edilen TÜGVA Şehitlerimize Rahmet Filistin’e Destek İsrail’e Lanet 2024 Budokaido Kata&Kumite Türkiye Şampiyonası sona erdi. Yalova’nın ev sahipliği yaptığı organizasyonda sporcular budokaido’da alt minik, minik, yıldız, ümit, genç, büyük ve veteran kategorilerinde kata ve kumite de ter döktüler.
6- 10 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleşen organizasyonu Türkiye Wushu Kungfu Federasyonu Başkanı Abdurrahman Akyüz, Çınarcık Spor İlçe Müdürü Gözde Gençtürk, TWF Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Murat Er, TWF Wushu Taolu Teknik Kurulu üyesi Fatma Akyüz’ün yanı sıra Wushu Kung Fu Dünya Şampiyonu Milli sporcular Elif Akyüz, Zeynep Makbule Akyüz, Ayşe Sude Akyüz, Ahmet Taha Keskin, Osman Yalkın, Kaan Küçükakyüz ve Ayşe Sina Coşkun’da takip etti.
Yalova Cinarcik Wushu Kung Fu Turkiye Sampiyona (3)Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkanı Abdurrahman Akyüz, Filistin’e her zaman destek verilmesi gerektiğini, 2024 yılının Filistin ve Kudüs’ün kurtuluş yılı olacağını ve bu konuda en büyük duyarlılığı gösteren ve öncülük yapan TÜGVA’ya da teşekkürlerini ve takdirlerini ifade etti.
4 gün boyunca Çınarcık Spor Salonunda gerçekleştirilen TÜGVA Şehitlerimize Rahmet Filistin’e Destek İsrail’e Lanet 2024 Budokaido Kata&Kumite Türkiye Şampiyonası’nın son gününde dereceye giren sporcular ödüllendirildi. 

Yalova Cinarcik Wushu Kung Fu Turkiye Sampiyona (7)Yalova Cinarcik Wushu Kung Fu Turkiye Sampiyona (4)Yalova Cinarcik Wushu Kung Fu Turkiye Sampiyona (5)Yalova Cinarcik Wushu Kung Fu Turkiye Sampiyona (1)Yalova Cinarcik Wushu Kung Fu Turkiye Sampiyona (2)

Editör: Arda Yavuz