Filistin Haberleri

Filistin haberleri ve güncel Filistin gelişmeleri, Filistin ile ilgili tüm video, Filistin fotoğrafları ve Filistin haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


EĞİTİM

Aralarında Yalova Üniversitesi’nin de bulunduğu toplam 18 Üniversite, Filistin’e karşı acımasız saldırılarına devam eden İsrail’e kınama mesajı yayınladı.

SİYASET

AK Parti Yalova İl İnsan Hakları Başkanlığı, İsrail’in Filistin’e karşı başlattığı saldırıların yıldönümü üzerine basın açıklaması yaptı.

GÜNDEM

İnsan Hakları Derneği Yalova Şubesi’nin gerçekleştirdiği etkinlikte bir araya gelen Yalovalı minikler, Filistinli çocuklarla dayanışmak için resim çizdi.

MEDYA

Yalova Gönülder Platformu, “Nehirden Denize Özgür Filistin” temasıyla bir yürüyüş düzenliyor. Bu anlamlı etkinlik, Filistin davasına destek vermek ve halkın...

ULUSAL

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda yapılan oylamada, İsrail'in işgal ettiği Filistin topraklarından 12 ay içinde çekilmesini talep eden karar tasarısı kabul...

ULUSAL

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana yoğun saldırılar düzenlediği Gazze Şeridi'nde hayatını kaybedenlerin sayısı 40 bin 5'e yükseldi.

ULUSAL

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, "Gazze'de bir başka devlet kurulamaz ve Gazzesiz bir Filistin Devleti de olamaz." dedi.

ULUSAL

Orta Doğu'daki gerilimin ardından ABD, F-22 Raptor savaş uçaklarını ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı sorumluluk alanına göndererek bölgeye konuşlandırdı.

ULUSAL

Hamas'ın üst düzey yetkililerinden Musa Ebu Marzuk, Hamas Sİyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'ye yönelik suikasttan İsrail'i sorumlu tuttu. Filistin Devlet...

ÇINARCIK

Esenköy Turizm Derneği tarafından, Esenköy Belediyesi'nin katkılarıyla belde meydanında Filistin’e destek sempozyumu düzenlendi.

GÜNDEM

İran’ın başkenti Tahran’da suikast sonucu şehit edilen Hamas lideri İsmail Haniye ve Filistin için Yalova’da miting düzenlendi.

MEDYA

Filistin’in tanınmış liderlerinden Şehit İsmail Haniye için Türkiye genelinde olduğu gibi Yalova’da da gıyabi cenaze namazı kılındı.