Çalkantılı günler geçiren Kırmızı Beyaz ve Yeşilli ekibimiz bugün Çorlu 1947 Spor deplasmanına çıkacak. General Basri Saran Stadında oynanacak müsabaka saatler 15:00’ı gösterdiğinde start alacak. Karşılaşmayı izlemek isteyen Yalovalı taraftarlar ayrılan 265 kapasiteli deplasman tribününden ve Sıfır TV üzerinden de takip edebilecek.
Dar kadro rotasyonuyla son hazırlıklarını Yalova Atatürk Stadyumunda teknik patron Mehmet Seçkin yönetiminde gerçekleştirdikten sonra Tekirdağ’a hareket etti. Son olarak evinde Karalar İnşaat Etimesgut Belediyespor’u ağırlayan Yalova FK rakibine 1-0 mağlup olmuştu. Bu maçın hemen ardından ise temsilcimizde şok bir ayrılık yaşanmış takımın skor yükünü üstlenen Yasin Öztekin’in yanı sıra genç stoperi stoper Seyit Ahmet Altın ve kanat oyuncusu Muhammed Hasan Yıldırım’la yollar ayrıldı.
Tekirdağ ekibi ise son maçında Edirnespor’a konuk olmuş rakibini 5-0 yenerek büyük moral bulmuştu.
Sarı Kırmızılı ekip Yalova FK maçına özel olarak taraftara bilet desteği sağlayıp,” Salı günü oynayacağımız Yalova FK karşılaşmasının biletleri, yönetimimiz tarafından satın alınmıştır. Bu önemli mücadelede tüm taraftarlarımızı tribünleri doldurmaya, takımımızın yanında olmaya davet ediyoruz. Bu şehir bir olduğunda güçlenir, bu arma sizin sesinizle kazanır” paylaşımında bulundu.
Nesine 3. Lig 1. Grubun 14. Haftasında bugün Çorlu 1947 Spor-Yalova FK maçının yanı sıra İnkılap Futbol Spor Kulübü-Edirnespor, Beykoz İshaklı Spor Faaliyetleri A.Ş.-Astor Enerji Çankaya Spor Kulübü, Galata Spor Kulübü-Bursa Yıldırımspor, yarın ise Karalar İnşaat Etimesgut Spor Kulübü-Küçükçekmece Sinopspor A.Ş., Polatlı 1926 Spor Kulübü-Bulvarspor, Bursa Nilüfer Futbol A.Ş.-Silivrispor ve İnegöl Kafkasspor-Kestel Çilekspor karşı karşıya gelecek.



