Başkan Yele Öğrencilerle Sahil Temizliğinde Başkan Yele Öğrencilerle Sahil Temizliğinde

Çiftlikköy Müftülüğü resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerden; birinci 1.500 TL, ikinciyi 1.000 TL, üçüncüyü 500 TL para ödülü ile ödüllendirdi. Şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerden; birinciyi 1.000 TL, ikinciyi 750 TL, üçüncüyü 500 TL para ödülü ile ödüllendirdi. Ayrıca yarışmaya katılan tüm öğrencilere Diyanet yayınlarından kitap hediye edildi.  Dereceye giren öğrencilere ödülleri Bahçeşehir Kolejinde düzenlenen anma programında verildi Yarışmaya katılan öğrencilerin resimleri Başakşehir Kolejinde düzenlenen anma programında sergilendi.

Resim Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler:

1. Meryem Rana Karahan/ Şehit Muhammet İslam Altuğ İmam hatip Lisesi

2. Melis Olmuş/ Atatürk Anadolu Lisesi

3. Aisha Malkillah İbrahim Alizzawi/ Mustafa Kemal Anadolu Lisesi

Ezbere Şiir Okuma Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler:

1. Abdulvahid Eminağa/ Şehit Abdulhamit Kaya İmam Hatip Ortaokulu

2. Esma Ünen/ Şehit Muhammet İslam Altuğ İmam hatip Lisesi

3. Şeyma Ayten/ Kılıç Ortaokulu

Gençlik Koordinatörü Hasan Yalçınkaya resim yarışmasına ilginin yoğun olduğunu belirterek 58 öğrencinin katıldığını söyledi. İlçe Müftüsü Yusuf Ulusoy yarışmaların Millî Eğitim Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde yürütüldüğünü, destekleri için Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ve öğretmenlerine ve Gençlik Koordinatörü İmam Hatip Hasan Yalçınkaya’ya teşekkür etti.

Yalova Ciftlikkoy Muftulugu Canakkale Zafer Resim Siir Yarisma Odul Ogrenci (4)Yalova Ciftlikkoy Muftulugu Canakkale Zafer Resim Siir Yarisma Odul Ogrenci (1)

Editör: Arda Yavuz