Kütahya Belediyespor’un şampiyon ve Keçiören Bld. Bağlum’un ikinci olarak Türkiye Basketbol 2. Ligi’ne yükseldiği Play-Off Final Grubu’nu üçüncü sırada tamamlayan Çiftlikköy Belediye’nin EBBL 3.lüğü şiltini, Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Selçuk Akgül, TB2L-EBBL Yönetmeni Oktay Yılmaz'dan aldı.

Ekibimiz Sezondaki 17 Maçın 14’ünü Kazandı

EBBL’de normal sezonu C Grubu 1.si olarak tamamlayan Çiftlikköy Belediye, Play-Off eleme turlarında Çukurova Üniversitesi ve G.Antep Şehitkamil Bld.’yi eleyerek, Play-Off Final Grubu’na yükselmişti. Abdülkadir Gülşen, Alparslan Uruk, Berkan Kazan, Biray Yener, Emirhan Merdin, Enes Tunç, Fırat Töz, İsmet Öztürk, Kutay Akpulat, Lazgin Emre Özkanlı, Mert Can Yılmam ve Oğulcan Koç’tan oluşan Çiftlikköy Belediye takımı, Play - Off Final Grubu’nu 3 galibiyet ve 2 yenilgi ile topladığı 8 puanla tamamladı. Çiftlikköy Belediye’nin, son gün karşılaşmalarında Ankara Türk Telekom karşısında elde ettiği 98-79’luk farklı galibiyet, TB2L’ye yükselmek için yeterli olmadı.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Ebbl Basketbol Odul (1)

Türkiye Üçüncülüğüyle sezonu gururla noktaladık!

Taşkent Sezona 3 Puanla Nokta Koydu
Taşkent Sezona 3 Puanla Nokta Koydu
İçeriği Görüntüle

TB2L-EBBL Yönetmeni Oktay Yılmaz'dan 3.lük şiltini alan Çiftlikköy Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Selçuk Akgül, “EBBL’de şampiyonluk hedefiyle başladığımız bu yolda, Türkiye finallerini 3. sırada tamamlayarak ilçemize büyük bir gurur yaşattık. Bu yolculukta bizlere her zaman destek olan kıymetli Belediye Başkanımız Adil Yele’ye sonsuz teşekkür ediyoruz. Değerli başkanımızın sporun ve gençliğin yanında duran vizyoner liderliği ile daha büyük hedeflere birlikte yürüyeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi