Muharip Gazilerin Yeni Bina İstemi Dikkat Çekiyor Muharip Gazilerin Yeni Bina İstemi Dikkat Çekiyor

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Cemil Demiryürek, verdiği demeçte, ilçedeki OSB’lerde kurulacak fabrikalarda çalışacak personelin servis taşımacılığı için YTSO olarak servis taşıma şirketi kurup Yalova ilindeki servisçi esnafına eşit bir şekilde dağıtacaklarını söylemişti. Demiryürek, dışarıdan gelen servisçilerin engelleneceğini ve ildeki tüm servis taşımacılığı yapan esnafların haklarının korunmasını amaçladıklarını ifade etmişti.
Yalova Ciftlikkoy Sofotler Oda Osb Tasimacilik Ytso Baskan Tepki (1)Bir basın açıklaması yaparak Demiryürek’e tepki gösterdi. Boyun, Çiftlikköy’deki OSB’lerde çalışacak işçilerin taşınmasının Çiftlikköy Belediyesi, Çiftlikköy Şoförler Odası, Çiftlikköy’de kurulu taşıma kooperatifleri ve Çiftlikköy şoför esnafı tarafından yapılacağını belirten Boyun, “Bizler Çiftlikköy Belediyesi, Çiftlikköy Şoförler ve Otomobilciler Odası, Çiftlikköy de kurulu Taşıma kooperatifleri ve Çiftlikköy şoför esnafı olarak ilçemiz sınırları içerisinde kurulan OSB’lerdeki fabrikalarda çalışacak olan işçilerimizi taşımak için gerekli bilgi ve birikime, gerekli tecrübeye ve gerekli imkanlara sahibiz. Bu işin yönetimi Belediyemiz önderliğinde Çiftlikköy Şoförler Odası Başkanlığı, Kooperatiflerimiz ve Çiftlikköy esnafı tarafından yapılacaktır. İlçemizde başka bir kurum ve kuruluşa gerek yoktur. Konunun bu şekilde bilinmesini kamuoyuna duyururuz” dedi.
Çiftlikköy Belediyesi’nin sınırları içinde Çiftlikköy Şoförler Odası’na kayıtlı servis araçları ile taşıma yapılmasının zorunlu olduğunu da hatırlatan Boyun, YTSO Başkanı Demiryürek’e ilgisinden dolayı teşekkür ederek Çiftlikköy esnafının bu konuda yeterli olduğunu vurguladı.

Editör: Arda Yavuz