KONTEYNIRLAR BELEDİYE TESİSLERİNDE ÜRETİLİYOR

Başkan Yele Basın Toplantısı Düzenleyecek Başkan Yele Basın Toplantısı Düzenleyecek

Çiftlikköy Belediyesi bünyesinde oluşturulan Afet İşleri Müdürlüğü görevine atanan Süleyman Çark’ı ziyaret ederek görevinin hayırlı olması temennilerini ileten ve çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Silpagar, belediyenin kendi tesislerinde üretimi yapılan Afet Müdahale Konteynırlarını da inceledi.

“AMACIMIZ OLASI AFETTE İLK MÜDAHALE HIZINI ARTTIRMAK”

Belediye kaynak atölyesinde üretimi yapılan afet müdahale konteynırlarının içinde 28 kalemde 127 parça kurtarma malzemesi bulunacağını aktaran Başkan Silpagar, “Afete Hazır Bir Çiftlikköy sloganıyla ilçemizde bulunan tüm mahallelere Afet Müdahale Konteynırları yerleştirerek afet anında ilk müdahalenin hızlı bir şekilde yapılmasını sağlayacağız. Afet Müdahale Konteynırlarının üretimini Belediyemiz Kaynak Atölyesinde yaparak maliyeti dörtte bir oranında düşürdük. Mahallelerimizde oluşturulacak gönüllü ekipler, profesyonel kurtarma ekiplerinin müdahalesi öncesinde, onları beklemeden hafif kurtarma faaliyetlerini gerçekleştirebilecek. Amacımız, bu konteynırlardaki donanımla, hafif müdahale yapılabilecek şekilde gönüllülerimizi buluşturarak afet alanında müdahalenin daha hızlı bir şekilde yapılmasını sağlamak olacak. İlçemiz için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

yalova-kapadokya-nevsehir-ortaokul-gezi 419(1)yalova-ciftlikkoy-afet-konteyner-deprem-belediye (4)yalova-ciftlikkoy-afet-konteyner-deprem-belediye (2)yalova-ciftlikkoy-afet-konteyner-deprem-belediye (1)

Editör: Arda Yavuz