Yalova Ciftlikkoy Belediye Led Aydinlatma Isiklandirma Calisma (1)Çiftlikköy’ün dört büyük caddesini LED aydınlatmalarla ışıl ışıl hale getirecek olan dekoratif aydınlatma projesi çalışmaları hızla devam ediyor. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, dekoratif aydınlatma projesinde Kumsal ve Yalı Caddelerinde gelinen aşamayı yerinde inceledi. Başkan Silpagar, caddeleri bambaşka bir görüntüye kavuşturacak ve Çiftlikköylülere kolaylık sağlayacak olan proje kapsamında montaj kaidelerinin yerleştirildiğini ve önümüzdeki hafta direklerin dikimine başlanacağını belirtti.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Led Aydinlatma Isiklandirma Calisma (2)4 Caddeye 240 Adet Dekoratif Aydınlatma Direği

Çiftlikköy’de 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı Çiftlikköy’de 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Başkan Silpagar’ın startını verdiği proje kapsamında tasarımı Çiftlikköy’e özel olarak hazırlanan Ayyıldız ve Selçuklu motiflerinin kullanıldığı toplam 240 adet modern, dekoratif ve LED aydınlatmalı elektrik direği, Yalı Caddesi, Kumsal Caddesi, İnönü Caddesi ve Şehit Abdülhamit Kaya Caddesi’ni aydınlatacak. Gerçekleştirilecek aydınlatmalar ile mevcudun 10 katı kadar aydınlatma miktarının artacağını kaydeden Başkan Silpagar, çift kollu direklerin 54 ve 32 watt’lık aydınlatmalara sahip olacağını dile getirdi.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Led Aydinlatma Isiklandirma Calisma (4)Projenin UEDAŞ’ın belirttiği yönergelere uygun bir şekilde ilerlediğini söyleyen Başkan Silpagar, “İlk etapta belirlenen caddelerimizde elektrik kablolarının yeraltına gömülmesi ve güvenlik işaretlemeleri gibi işler vardı. Ardından ankraj işlemleri bitirildi ve montaj kaidelerinin yerleştirilmesi geçildi. Bu da tamamlanmak üzere. Yalnız caddelerimizde kaldırım çalışmalarımızı da yaptığımız için direklerin dikilmeye başlaması için bu çalışmaların bitirilmesi gerekiyor. Önümüzdeki haftadan itibaren hızlı bir şekilde direklerin dikimine başlanacak ve 2-3 hafta içinde de tamamlayacak devreye alacağız inşallah” diye konuştu.

Editör: Arda Yavuz