Çiftlikköy’de belirlenen dört büyük cadde, modern ve dekoratif LED aydınlatmalarla ışıl ışıl olacak. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın startını verdiği proje ile tasarımı Çiftlikköy’e özel olarak hazırlanan aydınlatmalı Ayyıldız ve Selçuklu motifleriyle bezenmiş 240 adet dekoratif aydınlatma direğinin, Yalı Caddesi, Kumsal Caddesi, İnönü Caddesi ve Şehit Abdülhamit Kaya Caddesi’ne yerleştirilmesi için çalışmalar başladı.

Çiftlikköy Ramazan Bayramı Çiftlikköy Ramazan Bayramı

Başkan Silpagar Kumsal Caddesi’ndeki Çalışmaları İnceledi

TEDAŞ tarafından onaylanan ve İstanbul’da imalatı gerçekleştirilme aşamasında olan dekoratif aydınlatma direklerinin yerleştirilmesi ile bu caddelerin bambaşka bir görüntüye kavuşacağını dile getiren Başkan Silpagar, ekibiyle birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Her aydınlatma direğinin çift kollu, 54 ve 32 watt aydınlatmalara sahip olacağını belirten Başkan Silpagar, “Projemizi hayata geçirirken UEDAŞ’ın belirttiği tüm yönergelere uygun şekilde hareket etmek durumundayız. İlk etapta bu caddelerimizde elektrik kablolarının yer altına gömülmesi ve güvenlik tedbirlerinin alınması vardı. Ekiplerimiz Kumsal Caddesi’nde bu çalışmayı tamamlayarak Yalı Caddesi’ne geçtiler. Diğer iki caddemizde de kablolar yerleştirildikten sonra ankraj dediğimiz işleme başlanacak. Ardından tahmin ediyorum ki Ocak ayının sonlarına doğru Kumsal Caddemizde ilk aydınlatma direklerimizi dikmiş, Şubat sonunda da 4 caddemizin dekoratif aydınlatma direkleriyle döşenmesini tamamlamış olacağız. Bu projenin gerçekleşmesiyle bu bölgede mevcudun yaklaşık 10 katı kadar aydınlanma miktarını da arttırmış olacağız ve caddelerimiz ışıl ışıl olacak. Çiftlikköy halkımıza, hemşerilerimize bir iki ay sabretmelerini rica ediyorum, sonuçtan hepimiz çok mutlu olacağız” diye konuştu.

yalova-ciftlikkoy-belediye-baskan-cadde-mahalle-sokak-dekoratif-calisma (3)yalova-ciftlikkoy-belediye-baskan-cadde-mahalle-sokak-dekoratif-calisma (4)yalova-ciftlikkoy-belediye-baskan-cadde-mahalle-sokak-dekoratif-calisma (1)yalova-ciftlikkoy-belediye-baskan-cadde-mahalle-sokak-dekoratif-calisma (1)-1

Editör: Arda Yavuz