Birbirinden önemli isimler kadrosunda barındıran Kırmızı Siyahlılar dördüncü haftada sahasında Nilüfer Belediyesi’yle kozlarını paylaşacak. İki takım 12 Kasım Pazar günü saatler 14:00’ı gösterdiğinde 90. Yıl Spor Salonunda karşı karşıya gelecek. Sezona 3-0’lık Kestel Belediye Gençlik galibiyeti ile başlayan Kurtuluş Turhan’ın öğrencileri ikinci haftada oynadığı Yalova derbisinde Semt77 Yalovaspor engelini de 3-0’la aşmıştı.

TKBL’de Play-Off Heyecanı: Şampiyon Belli Oluyor TKBL’de Play-Off Heyecanı: Şampiyon Belli Oluyor

Geçen haftayı bay geçen Kırmızı Siyahlıları üçüncü haftada ise zor bir maç bekliyor olacak. Voleyboldaki başarılı temsilcimiz yarın evinde grubun güçlü takımlarından Nilüfer Belediyesi’ni ağırlayacak.

Yalova ekibi bu kritik mücadelede de libero Elif Kavrar, smaçörleri Melis Ece Yurtsever, Ayşegül Külüşlü ve Mehtap Öztunalı, orta oyuncuları Doğa Kayar ve Dilara Aydın, pasör çaprazları Buse Doğan ve Gamze Türk’e  güveniyor.

Bursa ekibi ise Yalova’da oynayacağı karşılaşma öncesinde Cadence Gölcük İhsaniye takımını 3-2 devirirken, Kestel Belediye Gençlik engelini 3-1’le geçmişti. Geçen hafta ise Semt77 Yalovaspor’u ağırlayan Mavi Beyazlılar sahadan 3-1’lik yenilgiyle ayrılmıştı.

yalova-ciftlikkoy-kadin-voleybol-sezon (2)yalova-ciftlikkoy-kadin-voleybol-sezon (1)

Editör: Arda Yavuz