Paddle Board Ekibi ve Yalova Belediyesi Kürek Kulübü, Yürüyen Köşk sahilinde bir araya gelerek Cumhuriyet’in 102. yılını anlamlı bir etkinlikle kutladı.
Katılımcılar, Türk bayraklarıyla süsledikleri boardlarıyla Marmara Denizi’nin kıyısında kürek çekerek görsel bir şölen oluşturdu. Etkinlik boyunca vatandaşlar sahilden alkışlarla sporculara destek verdi.

Yalova’nın simgesi haline gelen Yürüyen Köşk önünde gerçekleştirilen etkinlikte, sporun birleştirici gücüyle Cumhuriyet ruhu denizde yankılandı. Organizasyon, Yalova Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirildi.
Etkinlik sonunda Paddle Board ekibi, Cumhuriyet’in kazanımlarına sahip çıkmanın ve bu toprakların değerini bilmenin önemine dikkat çekerek “Cumhuriyetimiz sonsuza dek yaşayacak” mesajını verdi.








