Gelecek Partisi Genel Merkezi'nde Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve genel merkez yöneticileri ile, Gelecek Partisi Yalova Merkez İlçe Başkanı Metin Fitoz, İl Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı Selda Gülçiftçi ve Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Özaydın'ın olduğu programda, Yalova İl Başkanı Kürşat Emre Çandır Yalova Belediye Başkanlığı'na, İl Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkla İlişkiler Başkanı Mehtap Ensarioğlu Çiftlikköy Belediye Başkanlığı için aday gösterildi.

Çandır ve Ensarioğlu'na başarı dileklerini ileten Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, Yalova'da seçimi alacak isimlerle yola çıkıyoruz. Yerelden geleceğe, sağlam adımlarla ilerliyoruz, dedi.yalova-ciftlikkoy-gelecek-parti-yerel-secim-aday-aciklama-davutoglu (1)

AK Parti ve CHP Yalova Milletvekilleri 1 Mayıs’ı Kutladı AK Parti ve CHP Yalova Milletvekilleri 1 Mayıs’ı Kutladı

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Yalova Belediye Başkan Adayı Kürşat Emre Çandır ise, “Gelecek Partisi'nde, yaklaşık 4 yıldır süren siyasi mücadelemiz, Genel Başkanımız Sn. Ahmet Davutoğlu ve genel merkez yöneticilerimizin uygun görmeleri neticesinde, Yalova Belediye Başkan Adaylığı ile taçlanmıştır. Bizim için hayatımızın en anlamlı günlerinden birisidir. Bu yolculukta bendenizi yalnız bırakmayan, her vakit yolumuza yoldaş olan Gelecek Partisi Yalova İl Teşkilatı mensubu arkadaşlarıma, teveccühlerini her daim hissettiğim Yalovalı hemşehrilerime, genel merkez yöneticilerimize ve aileme teşekkürü bir borç bilirim. Yeni Yüzyılın Yalova'sının temellerinin atılacağı önümüzdeki 5 yılın yöneticilerini seçeceğimiz 31 Mart 2024 Tarihi, vereceğiniz kararla yaşayacağınız şehrin "şehreminini" seçeceksiniz. Yalova Belediyesi'nde adil, becerikli, yönetici vasıflarını sahip, şehrini seven, proje üreten bir ismi tercih etmek, hepimizin boynunun borcudur. Bu sebeplerle, 31 Mart Günü sandığa mutlaka gidelim. "Şehremini" seçelim. En kısa sürede görüşmek dileğiyle.” dedi.yalova-ciftlikkoy-gelecek-parti-yerel-secim-aday-aciklama-davutoglu (3)

Kürşat Emre Çandır Kimdir?

Eğitimci anne babanın 3 çocuğunun en büyüğü olarak 20 Nisan 1978 tarihinde Sivas'ta dünyaya geldi. İlkokulu, Yalova Saffet Çam İlkokulu'nda, ortaokul ve liseyi, İstanbul Kartal Anadolu İmam-Hatip Lisesi'nde, üniversite eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nde tamamlayarak eczacı unvanını aldı. Vatani görevini Bitlis Jandarma Komando Bölük Komutanlığı'nda yaptı. Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi, Yalova Devlet Hastanesi, İstanbul Eczacı Odası Yatan Hasta Bürolarında görev yaptı. 2005 yılında Yalova'da serbest eczane açtı. Halen eczacılık faaliyetine devam ediyor. İstanbul Eczacı Odası Yalova Bölge Temsilciliği. Türkiye Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilciliği, Yalova İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Üyeliği, Arslan Sürücü Kursu'nda İlkyardım Eğitmenliği, YÜSEM Ofislerinde Kozmesötik Eğitmenliği görevlerinde bulundu. 14 yaşında Yalova Musiki Derneği'nde çıktığı müzik yolculuğuna, Hasat Vakti Sufi Müzik Topluluğu ile 1 profesyonel albüm, başta Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'nda olmak üzere ulusal ve yerel kanallarda birçok televizyon ve radyo programı, video klip çalışmaları ile ülke çapında sayısız konser etkinliğini sığdırdı. Halen birçok dernekte yönetici ve üye olarak görev alıyor. Evli ve bir kız çocuğu babası olan Çandır, Almanca, Arapça ve İngilizce konuşabiliyor. Kürşat Emre Çandır, Gelecek Partisi Yalova Kurucu İl Başkanıdır.

Editör: Arda Yavuz