Sırakaya’ya Yalova AK Parti Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı, AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan, belediye meclis üyesi adayları ve parti yöneticileri eşlik etti. Dernek üyelerine hitaben yaptığı konuşmada Sırakaya, “Bugün Bulgaristan'da yaklaşık 1,2 milyon Türk’ün yaşadığını, 1,5 milyona yakın Müslüman nüfusun bulunduğunu belirterek hepsinin sorunları ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak yakından ilgileniyoruz” dedi.

Yalova Ak Parti Dis Iliskiler Baskani Zafer Sırakaya Balgoc Ziyaret (1)Gerek Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi gerekse Bulgaristan Devleti ile her alanda yakın bir işbirliği içerisinde çalıştıklarını belirten Sırakaya’ya Yalova Bal-Göç Derneğinin kültürel değerlerin gelecek nesillere aktarılması konusunda gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği projeler hakkında Dernek Başkanı Lütfi Özgür bilgi verdi. Sırakaya, “bu tür projeleri önemsiyoruz ve hayata geçirilmesi konusunda her zaman destek olmaya hazırız” dedi.

TOBB Marmara Bölge Toplantısı Yalova’da Yapıldı TOBB Marmara Bölge Toplantısı Yalova’da Yapıldı

Yalova Ak Parti Dis Iliskiler Baskani Zafer Sırakaya Balgoc Ziyaret (2)Ziyaret esnasında söz alan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve Çiftlikköy Belediye Başkanı Dr. Recep Hacı projeleri hakkında dernek üyelerine bilgi verdi. Belediye Başkanı Tutuk, Yalova Balkan Evi yanında bulunan cezaevini ivedilikle kaldırılacağız, yerine Gazi Osman Paşa Mahallesine yakışır bir kültür merkezi ve yeşil alandan oluşan bir park inşa edeceğiz” diyerek dernek üyelerine ve mahalle sakinlerine projenin en kısa zamanda gerçekleşeceğinin sözünü verdi. Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya ve beraberindekilere Yalova Bal-Göç Derneği Kadın Kolları tarafından hazırlanan yöresel yiyecekler takdim edildi ve program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Editör: Arda Yavuz