25 Mart-1 Nisan tarihleri arasında Muğla’nın Ortaca ilçesinde gerçekleştirilecek organizasyona 2 sporcu ile katılacaklarını belirten antrenör Yüksel Turhan, Yalova’ya madalyalarla dönmek istediklerine vurgu yaptı.

Deprem bölgesi sporcularının daha iyi hazırlanabilmeleri ve adil bir rekabet ortamı sağlamak amacıyla 13-19 Mart tarihleri arasında yapılması planlanan ve 25 Mart-1 Nisan tarihleri arasına ertelenen Genç Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Yalova Efe Boks Kulübü’nden iki sporcu ringe çıkarak madalya arayacak.

Şampiyona öncesinde sponsor Ata Motors Sahibi Oğulcan Ataç, Efe Boks Kulübü’nü ziyaret ederek antrenör Yüksel Turhan ve sporcular İbrahim Archakov ile Ilaz Archakov’a başarılar diledi.

“İlimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz”

Muğla’da yapılacak organizasyonda Yalova Efe Boks Kulübü sporcularından 57 kiloda İbrahim Archakov ve 80 kiloda Ilaz Archakov ilimizi temsil ederek ringde mücadele verecek. Turnuva öncesi konuşan Antrenör Yüksel Turhan, “Muğla’da yapılacak şampiyonada iki sporcuyla mücadele edeceğiz. Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası öncesi bu turnuva için bizlere sponsor olan Ata Motors Sahibi Oğulcan Ataç’a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Efe Boks Muğla’da Madalya Arayacak (1)

Editör: Uğur TEZCAN