Saat 19’da kapılarını  açacak olan şenliğin ilk gününde; Karnaval Dans, Grup Strateji, 1 Hertz, Cüneyit Ergün ve sevilen grup Zakkum sahne alarak eğlencenin startını verecek.

Bahar Şenliği, 22 Mayıs 2013 Çarşamba Günü Saat 19:00’da; Karnaval Akrobalans Show, Halk Müziği Konseri ve Grup Seksendört Konseriyle sürecek. 23 Mayıs 2013 Perşembe Günü Saat 19:00’da; Eşref Üstün, Seher Ahmetzade, Kolpa üniversitelilerle buluşacak. Ayrıca; dj performans, karaoke ile çuval, halat çekme, ata binme, yumurta taşıma ve penaltı atışı gibi çeşitli eğlenceli yarışmalar da eğlenceyi doruğa taşıyacak.

Şenlikte Yalovalı firmanın imzası…

Yalova Üniversitesi’nin geleneksel Bahar Şenliği’ni bu yıl Yalovalı firma Emirhan Organizasyon düzenliyor. Firma sahiplerinden Özer Semiz, Yalova’ya yakışır bir organizasyona imza atmak için çalıştıklarını belirterek, “Yalova Üniversitesi’nin geleneksel Bahar Şenliği, bu yıl bambaşka güzellikte kutlanacak. Yalova’ya yakışır bir organizasyona imza atmak, daha önceki yıllarda yaşanan olumsuzlukların olmaması için çaba harcıyoruz. TİGEM arazisi içerisindeki Yalova Üniversitesi kampüsünde; çeşitli firmaların yiyecek, içecek ve tanıtım standları, lunapark, eğlence oyunlarının yer aldığı alanı hazır hale getirdik. Üniversitemizin şenliğine katılanlar, muhteşem bir eğlence yaşayacaklar. Tüm halkımızı şenliğe katılmaya çağırıyoruz” dedi.  

Editör: TE Bilişim