Kretinga Belediye Başkanı Juozas Mazeika ve Kretinga şehrinin eğitim yöneticilerini Yalova’da ağırlamaktan dolayı memnun olduğunu dile getiren Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal sözlerini şöyle sürdürdü: “Sizleri şehrimizde görmekten memnunuz. Umarım Yalova’da proje için geçirdiğiniz süre verimli geçer ve fayda sağlar. Keyifli günler geçirip, güzel hatıralarla dönmenizi diliyorum. Ülkenizden ilimize gelen turist sayısı çok fazla değil. Sizin güzel izlenimlerinizle artacağını diliyorum”

Yalova’da geçirilen süre içerisinde misafirperverliğe hayran kaldığını belirten Kretinga Belediye Başkanı Juozas Mazeika ise; “Mesleki danışmanlık projemizde Türk ortaklarımızla olmaktan çok mutluyuz. Umarım iki taraf da kazançlı çıkacak. Yalova’da bize gösterilen misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ederiz. Çok mutluyuz. Buraya geldiğimizde dikkatimi çeken ilk şey misafirperverlik oldu. Projemize devam edeceğimiz için ilerleyen süreçte tekrardan Yalova’ya geleceğiz. Sizleri de şehrimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, Mazeika ve beraberindeki heyete Yalova simgesinin yer aldığı çini çalışması ve ilimizi tanıtıcı hediyeler takdim ederken, Kretinga Belediye Başkanı Juozas Mazeika ise kentini simgeleyen hediye sundu.

Editör: TE Bilişim