Gürcistan Guria Bölgesinde yapılacak olan Uluslararası Folklor Festivali'nde Türkiye'yi temsil edecek olan Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği Eliya Dans Grubu Gürcistan'a gitti. Eliya ekibini Gürcistan'a uğurlayan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, "
Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneğini ilçemizi uluslariiarası Folklor Festivali'nde temsil etmek üzere yurtdışına uğurladık. Derneğimizin ekibine  yarışmada başarılar diliyorum" dedi. 
Gürcistan'da bu hafta gerçekleştirilecek olan Uluslararası Folklor Festivali'ne derneğin Eliya Dans Grubu'nun yanı sıra dernek yöneticileri de katıldı. Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği Başkanı Murat Erdoğan, "Dernek olarak yurt içinde olduğu kadar yurt dışındaki festival ve organizasyonlarda da  ülkemizi ve Yalovamızı temsil ediyoruz. Geçtiğimiz yıl Romanya'da derneğimiz Eliya Dans Grubu olarak Yalova'yı temsil etmiştik. Bu yıl da Gürcistan'da yapılacak olan Uluslar arası festivalden aldığımız daveti değerlendirerek Yalova'yı ve Çiftlikköyümüzü en güzel şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz" dedi.
Editör: TE Bilişim