Son yıllarda kadınlarla beraber erkeklerinde kişisel bakım üzerine önem vermesinin ardından ülkemizde birçok merkez açılmaya başlandı. Buna Yalova’daki isimlerde katılıyor ve özel girişimleriyle bu trendin ilimizde devam etmesini sağıyor. Bu Güzellik ve Yaşam Merkezleri için Yalovalılara büyük bir müjde var. Yaşamı boyunca Uzman Estetisyenlik, Usta Öğreticilik ve Dermokozmetik uzmanlığı alanlarında başarılı çalışmalar gerçekleştiren Elif Soyöz, büyük bir adım atarak Yalova’ya yeni bir merkezin açılmasına vesile oldu. 

Elif Soyöz Güzellik ve Yaşam Merkezi, Rüstempaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’ndeki hizmet yerinde 27 Nisan Cumartesi günü saat 14:00 itibariyle açıldı. Açılışa Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek ile Elif Söyöz’ün yakınları ve sevenleri katılırken, kurdele kesme törenin ardından Yalovalıların uğrak yeri olacak yeni bir Güzellik ve Yaşam Merkezi açılmış oldu. 

Güzellik ve Yaşam Merkezi’nin açılışını yapan Elif Soyöz, ilk duygularını Yalova Gazetesi’ne anlattı.

Yalova Guzellik Yasam Merkez Elif Soyoz Acilis Kurdele Belediye Baskan Ytso (19)

“Yalovalı hanımefendi ve beyefendileri bekliyoruz”

24 yıllık Sağlık ve Dermokozmetik uzmanlığı olduğunu hatırlatarak sözlerine başlayan Soyöz, “Bütün birikimlerimi Yalovalı hanımefendi ve beyefendilere sunmak için bir yaşam merkezi açtım. Yalova’ya yeni bir solu getirmek istedim ve mevcut cihazlarımızın haricinde Yalova’da ilk olacak şeyleri getirmek istedim. Umarım bunları Yalovalı hanımefendi ve beyefendilerimize uygun bir şekilde aktarabilirim” dedi. Güzellik ve Yaşam Merkezi’nde, Yalovalılar ile buluşturacağı hizmetler hakkında bilgi veren Soyöz, “Bölgesel inceltme, cilt bakımları ve bütün protokolleri, lazer epilasyon, meridyen terapi, standart olan manikür, pedikür, protez tırnak, ipek kirpik, kalıcı makyaj gibi Yalova’nın ihtiyacı olan her şey merkezimizde mevcut” ifadelerini kullandı.

Güzellik ve Yaşam Merkezi’nde başlangıç olarak 4 personelin çalışma gerçekleştireceğini ve ilerleyen dönemde bu sayının artacağını söyleyen Soyöz, Pazar günleri hariç olmak üzere saat 10:00-19:00 arası hizmet vereceklerini Yalovalılara duyurdu. Yaşı ve deneyimi itibariyle olması gerekenden daha fazla liyakatle bu işe başladığını açıklayan Soyöz, çalışanlarıyla beraber bütün danışanlarına güzel, kaliteli ve doğru hizmet vermek için çalışacaklarını belirtti. Doğma ve büyüme Yalovalı olduğunu bilgisini veren Soyöz, “Yalova’yı ve halkını çok seviyorum. Elimden geldiğince onlara en iyi hizmeti vermek istiyorum” şeklinde konuşarak Yalovalı kadın ve erkekleri işletmelerine beklediğini söyledi. 

Yalova Guzellik Yasam Merkez Elif Soyoz Acilis Kurdele Belediye Baskan Ytso (18)

Yalova Guzellik Yasam Merkez Elif Soyoz Acilis Kurdele Belediye Baskan Ytso (17)

Yalova Guzellik Yasam Merkez Elif Soyoz Acilis Kurdele Belediye Baskan Ytso (16)

Yalova Guzellik Yasam Merkez Elif Soyoz Acilis Kurdele Belediye Baskan Ytso (15)

Yalova Guzellik Yasam Merkez Elif Soyoz Acilis Kurdele Belediye Baskan Ytso (14)

Yalova Guzellik Yasam Merkez Elif Soyoz Acilis Kurdele Belediye Baskan Ytso (13)

TEMAD Yalova 7. Olağan Kongresinde Başkan Yıldız Güven Tazeledi TEMAD Yalova 7. Olağan Kongresinde Başkan Yıldız Güven Tazeledi

Yalova Guzellik Yasam Merkez Elif Soyoz Acilis Kurdele Belediye Baskan Ytso (12)

Yalova Guzellik Yasam Merkez Elif Soyoz Acilis Kurdele Belediye Baskan Ytso (11)

Yalova Guzellik Yasam Merkez Elif Soyoz Acilis Kurdele Belediye Baskan Ytso (10)

Yalova Guzellik Yasam Merkez Elif Soyoz Acilis Kurdele Belediye Baskan Ytso (9)

Yalova Guzellik Yasam Merkez Elif Soyoz Acilis Kurdele Belediye Baskan Ytso (8)

Yalova Guzellik Yasam Merkez Elif Soyoz Acilis Kurdele Belediye Baskan Ytso (7)

Yalova Guzellik Yasam Merkez Elif Soyoz Acilis Kurdele Belediye Baskan Ytso (6)

Yalova Guzellik Yasam Merkez Elif Soyoz Acilis Kurdele Belediye Baskan Ytso (5)

Yalova Guzellik Yasam Merkez Elif Soyoz Acilis Kurdele Belediye Baskan Ytso (4)

Yalova Guzellik Yasam Merkez Elif Soyoz Acilis Kurdele Belediye Baskan Ytso (3)

Yalova Guzellik Yasam Merkez Elif Soyoz Acilis Kurdele Belediye Baskan Ytso (1)

Muhabir: Göktuğ Doğukan Yüksel