Başkent Saraybosna’nın ev sahipliği yaptığı Avrupa B Ligi Şampiyonası’nın finalinde Letonya’yı 50 sayı farkla 84-34 yenerek hem şampiyon oldu hem de A Ligi’ne yükselme başarısı gösterdi. Turnuvanın ardından yurda dönen Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli takımın kafilesini Alpaslan Erkoç havalimanında karşılayarak tebrik etti.

Başantrenör Remzi Sedat İncesu ve ekibiyle sohbet ederek başarılarından ötürü tebrik eden Başkan Erkoç, Milli takımın kaptanlığını yapan Yalovalı yıldız oyuncu İsmail Ar ve takım arkadaşları Enes Bulut, Kemal Kaan Şafak, Mücahit Günaydın, Mahsun İpekşen, İbrahim Yavuz, Ahmet Efetürk, Hakan Kıroğlan, Bulut Atabey, Samet Toptaş, Fikri Gündoğdu, Cemil Baban, Rıdvan Aksoy, Metin Bahçekapılı, Deniz Acar ve Ferit Gümüş’ü ortaya koydukları performanstan ötürü kutladı.

“Gururumuz Oldular”

Yalova Belediye Meclis Üyesi, Yalova Ortopedikler Spor Kulübü(YOSK) ve Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulüpler Birliği(TTSBKB) Başkanı ile Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu(TBESF) Başdanışmanı Alpaslan Erkoç,” Bosna-Hersek’te yapılan Avrupa B Ligi Şampiyonası’na Milli takımımız damga vurdu. Ay-Yıldızlı bayrağımızı en tepeye çıkarttı. Ülkemize birincilik kupasıyla dönerek bizleri hem gururlandırdı hem de mutlu etti. Başta Başantrenör Remzi Sedat İncesu ve ekibiyle değerli sporcularımızı tebrik ediyorum. Darısı A Ligi’nde gelecek şampiyonluğa diyorum. Bu gurur için kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim