Pandemi döneminde adeta küllerinden doğan Mavi Beyazlı kulüp yöneticilerinin gayretli çalışmalarıyla modern tesise sahip olmuştu. Kulüp lokalinde yapılan kongrede önceki dönemde Futbol Şube Sorumlusu olarak görev yapan Ersoy Atik, görevi Kani Gülver’den devraldı. Kongreye katılan ve Akköyspor’un yeni yönetimini ilk kutlayan isim ise Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(YASKF) Başkanı Tamer Erbul oldu.

“Daha güçlü Akköyspor için mücadele edeceğiz”

Kongrede konuşma yapan Akköyspor’un yeni başkanı Ersoy Atik,” Kulübümüzün olağanüstü genel kurulu ile yeni yönetimimizi oluşturduk. Öncelikle bize bu görevi layık gören değerli Akköy halkına ve Akköyspor camiasına teşekkürü borç biliriz. Görevimizi layıkıyla yapacağımızdan zerre kadar kimsenin şüphesi olmasın. Kalpten inanarak çıktığımız bu yolda rabbim yolumuzu kolaylaştırsın. Hep birlikte sevdamız olan Akköyspor’u daha iyi yerlere taşıma daha güçlü olması adına mücadele etmeyi nasip etsin” diyerek sözlerini tamamladı.

Ersoy Atik başkanlığında ki Akköyspor’un yeni yönetiminde Ahmet Eroğlu, Faruk Çakalasma, Atakan Atik, Davut Tosya, Batuhan Hoşgör, Aşkın Özer, Hüseyin Eroğlu ve Gencay Ergen yer alıyor. Denetleme Kurulu’nu ise Özgür Bayraktar, Sami Karataş ve Vahdet Koçan bulunuyor.

Ersoy Atik Akköyspor

Editör: Uğur TEZCAN