Bu hayatı bana lütfeder misin canım?

- Bir şans var bize. Mutluluk zaten bir olasılık. Ya evleniriz mutlu oluruz, ya da evleniriz mutsuz (ben böyle teklif etmiştim. Kafa karıştıran, garip bir teklif olduğu için olumlu cevap almıştım).

-  Hastalıkta, sağlıkta, ölüm veya  başka insanlar  bizi ayırıncaya dek, benimle ev ortamında takılır mısın, nikâhlı bi şekilde?

- “Sevgi, paylaştıkça çoğalır” diyerek, sevgimi, ruhumu, bedenimi bugüne kadar yeterince insanla paylaştım. Ama ben artık  paylaşım pınarı  değil, evimin erkeği olmak istiyorum. Senin hal ve hareketlerini de uzun bir süredir takip ediyorum tam benliksin. Sözün özü, benimle evlenir misin?

- Cicim aylarını hızlıca geçirip her gün kavga edebileceğim, senin gibi hırçın biriyle izdivaç arzuluyorum. Ne dersin? İleride kavgalarımızın kaç raunt olacağını sen belirlersin, söz veriyorum.

- Evde milyon parçalık yap-boz var. Birlikte tamamlayalım mı? Ancak tamamladığımız yap-bozun resmi olarak geçerli sayılabilmesi için evlenmemiz gerekiyormuş. Ne dersin, bir yap-boz için değer mi?

- İlk karım olur musun?/ İlk kocam olur musun? (eski eş sayısına göre ilk, ikinci, üçüncü şeklinde güncellenmeli teklif)

- Bana yalnızlık ve huzur battı. Gel birlikte çıkaralım, evlilik kurumunun güvenli çatısı altında.

-  Müjde! Kafaca kendimden boşandım. Yani artık evlenmemizin önünde hiçbir engel kalmadı. Ne dersin?

Betebet 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 7px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; border-image: initial; outline-width: 0px; outline-style: initial; outline-color: initial; font-family: Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif; vertical-align: baseline; line-height: 15px; ">- Defolarımı, tanıdığım tüm kadınlarda denedim, bir tek senin ruhuna oldu (masal gibi). Yeşil panjurlu ruhumun yaşam koçu, akıl hocası, psikologu olmak ister misin?

- “Neslimi devam ettirmek istiyorum” dedim, “o zaman eşeyli üremen gerek” dediler. Bu nedenle bir eşe ihtiyacım var. Benimle çiftleşerek soyumun kurumasını önlemek üzere evlenir misin?  Öğle yemeği ve servis olanağımız da var (garantili hayır cevabı almak isteyenlere öneriyorum bu teklifi).

- Bugüne kadar kırmadığım fındık, karıştırmadığım halt kalmadı. Aklımda, vitrinine gıpta ile bakacağım hiçbir günah yok. “Dalgalandım da duruldum” kıvamına geldiğim şu olgunluk dönemimde benimle baş göz olur musun?

- Seninle evlenmeye karar verdim. Ama senin düşüncelerin de önemli, tabi! Konuya yaklaşımın nasıl olur?(“eben derim” cevabını almak isteyenlere)

  • Erkek: Benimle evlenir misin?
  • Kadın: Evlenirdim tek taşı, pide dilimlerinin arasına saklamasaydın. Pastaya, şaraba yüzük konduğuna tanık olmuştum ama pide kafamı karıştırdı. Bir kaç yıl daha nişanlı kalsak iyi olacak sanırım.

- Bir lokma ekmeğe, bir yudum su içmeye, yine de şükretmeye razıysan gel benimle

Editör: TE Bilişim