2005 doğumlu oyuncu geçtiğimiz yaz Eczacıbaşı ile 2021-2022 sezonunda Genç Kızlar kategorisinde Türkiye ikincisi olurken, yıldız kızlarda ise Türkiye üçüncülüğünü kazanırken, 19 Yaş Altı Kız Milli Takımıyla birlikte Slovakya’nın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Gençlik Olimpik Festivali’nde (EYOF) ve Balkan Şampiyonası’nda ter dökmüştü.

2022-2023 sezonunda ise Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi B Grubunda Beşiktaş Ceylan’a transfer olan Eylül normal sezonda takımıyla başarılı maçlar çıkartırken ilk 4 içerisinde yer alarak önce yarı final ardından final grubunda mücadele etti.

Eylül Durgun Beşiktaş’la Şampiyonluk Yaşadı (3)Yalovalı başarılı smaçörü kadrosunda barındıran Siyah Beyazlılar Bolu’da oynanan final grubu maçlarını 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle lider olarak tamamlarken adını Misli.com Sultanlar Ligi’ne yazdırdı.

Eylül Durgun’da geçen sezonki başarılarına bu sezon da yenilerini eklemiş oldu. 185 boyundaki smaçör performansıyla birçok Süper Lig takımının transfer listesine girmeyi de başardı.

Editör: Rümeysa Şahin